Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqueeeee

Jaki prezent na chrzciny???

Polecane posty

Gość moniqueeeee

Zostałam chrzesną i kompletnie nie wiem co mam kupić chłopczykowi? Proszę pomóżcie..

Wybór prezentu zależy od konkretnej osoby, oczekiwań rodziców dziecka, bądź określonych tradycji...powiem tak co kraj to obyczaj:) Więc najpierw napiszę o swoich jak i moich znajomych doświadczeniach w tym zakresie.... Ja kupiłam srebrne łyżeczki a za drugim razem srebrny smoczek z grawerowanymi danymi. Ale są również srebrne grzechotki i szczotki do włosów:) Takie oryginalne prezenty na pamiątkę... Inni moi znajomi kupowali medalik lub krzyżyk z łańcuszkiem lub bez albo kolczyki.... Niektórzy goście kupowali zabawki, ubranka, chodziki, maty edukacyjne, krzesełka do karmienia....pytali wówczas o potrzeby rodziców:) Inni dawali pieniążki w kopercie...więc wszystko zależy od podejścia... Ja pieniędzy, zabawek, ubranek itp. nie chciałam dawać ze względu na to, że chciałam aby chrześnica i chrześniak mieli pamiątkę chrztu tylko i wyłącznie dla siebie... Mam nadzieję ,że trochę rozjaśniłam sytuację:) Pozdrawiam

Gość moniqueeeee
wielkie dzięki za odpowiedź

Ja bym się zastanowiła nad biżuterią. Polecam piękny złoty krzyżyk. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.