Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonkaa

Jaki pezent dla szefa , poradźcie proszę.

Polecane posty

Gość Limonkaa

Już mi brakuje pomysłów jaki kupić prezent , jestem sama w firmie i co roku , albo kosmetyki , albo dobry alkohol , ale już nie chcę tego , chciałabym coś fajnego . Łączą nas stosunki przyjacielskie ( bez podtekstów ) wiec mogłabym sobie pozwolić na luz , ale jakoś nic nie przychodzi mi do głowy , może ktoś z Was mi pomoże ? Chce tak ok. 100,- zł przeznaczyć , bo aż tak dużo nie zarabiam . Pozdrawiam serdecznie 🌼🌼🌼

Gość może ładne pióro

Gość są sklepy z różnymi gadżetami

Gość Danu
sprezentuj mu zeton 100-zlotowy do kasuna !!

Gość Limonkaa
Dobry pomysł , ale nie będzie korzystał , pracuje jako szef w budowlance. Nawet z saszetkę ciągle wozi w aucie w schowku.Portfela wcale nie nosi. Dlatego brak mi pomysłu. Ale bardzo dziękuję jak by co to pisz mi jeszcze , pa :D

Gość Limonkaa
Danu dobry pomysł , ale u mnie nie ma w pobliżu kasyna , a raczej nie pojedzie 100 km by zrobić z nim użytek? Ale dziękuję bardzo :D

Gość nic nie słyszałam zeby się
ee, za 100 zł to ładnego pióra, które by było adekwatne do pozycji szefa sie nie kupi niestety. zostają faktycznie jakieś droższe alkohole czy coś w tym stylu.

Gość nic nie słyszałam zeby się
a pali papierosy? bo jeżeli tak to mogłabyś mu kupic jakąś papierosnicę lub jakąś fajną zapalniczkę.

Gość Limonkaa
Papierośnica i zapalniczka też już była , sorki zapomniałam napisać. Ale dziękuję.🌼