Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madafakabulsziet

Ejjj, czy facet w kolczykiem w języku was kręci dziewczyny???

Polecane posty

Gość mnie kręcą tylkonormalni
anie jacyś walnięci z kolczykami

Gość klapouszekkkk
jasne ze tak, zeby jeszcze na dodatek miał długie włosy i grał na gitarze.... mmm ideał... :D

Gość Marcia20
mi wogole nie podobaja sie faceci ktorzy maja kolczyki a juz wszczegolnosci w jezyku

Gość topolinkaxxxbebebebe
raczej odraza mnie taki widok....nie mowiac o kreceniu

Jeśli chodzi o kolczyk w języku, to jest on niezauważalny na codzień. Stworzony został po to aby dawać przyjemność:)Nierowumiem dlaczego nie lubicie facetó z kolczykami w języku, tymbardziej, że ich nie widziecie, co najwyżej czujecie:)

Gość ijooo
madafakabulsziet przystojny jesteś! chcesz mnie bliżej poznać? dasz mi swojego maila?

Ja mam kolczyk od 6 miesięcy i ostatnio pokazałem jednej dziewczynie z roku i powieziała, że nigdy nie widziała go u mnie, a widujemy się codziennie:)

Gość klapouszekkkk
kurcze nie chce mi sie załadować, zobacze troszke pozniej:) ale na pewno jak masz długie włosy itp. itd. to jest zajebiście przystojny, mam fioła na punkcie takich chłopaków xD

Gość omg...
nie wiem jak miałby mnie kręcić koleś z metalową kulką w ustach i rozwalonymi zębami (najpierw "wypada" szkilwo potem kruszą się zęby - fajna sprawa) :o

Gość bn
Ludzie z jezykiem w dziwnych miejscach, musza miec cos z glowa.

Gość doraaaa
soryy ale jak na razie dla mnie to jest bleee, moze dlatego ze nigdy nie mialam bliskiej stycznosci z takim facetem ;)

Gość fakt...
chociaż to zależy gdzie by ten JĘZYK mieli :p ja np mam po jednym języku w butach ale z głową nie mam problemów:)

Jeśli chodzi o zeby, to to jest jeden wielki mit!! Zresztą sam się przekonałem, lekkie stukanie kolczyka o zeby nie jest w stanie skruszyć szkliwa, nie gryze go przecież:)

Gość klapouszekkkk
moja znajoma ma kolczyka w języku i nie narzeka poza tym to jest naprawde fajna sprawa! sama bym chciała takie coś mieć ale się boje...

Gość bn
mialo byc Ludzie z kolczykiem w dziwnych miejscach, musza miec cos z glowa. :D doraaaa - nie badz taka madra :P

Gość mada...coś tam
długo masz ten kolczyk? po kilku miesiącach może ci zębów nie rozwalił ale troszkę czasu i powodzenia

Gość klapouszekkkk
moze kiedys sie zdecyduje, na wakacje... nie wiem, zobacze, najpierw bedzie w pępku pozniej pomysli sie o jezyku:) :) :)

Co to znaczy \"mieć coś z głową??\" Możesz to skonkretyzować? To jest bardzo względne pojęcie... Dla niektórych ludzie mający coś z głową to tacy którzy np. nie chodza co niedziele do kościoła... Albo tacy co nosza dresy z trzema paskami. Możesz napisac kim dla ciebie jest osoba \"mająca coś z głową\" I jeśli jest to osoba mająca kolczyk, to tylko dlatego,ze go ma??

Gość mada...coś tam
ponawiam pytanie

Gość jupiter1
a co powiecie na facetow z tatuazem w widocznym miejscu?

Gość doraaaa
zastanawiam sie co mnie w facetach kreci i chyba nic tzn nie kreca mnie zadne ozdobniki :p

Gość bn
Bo ten kolczyk masz nie bez powodu. Nie wiem co jest powodem, ale z pewnoscia chcesz zwrocic na siebie uwage, jest to przejawiem buntu, albo jeszcze cos innego. W kazdym razie, wydaje ci sie, ze glupim kolczykiem jestes kims lepszym. A moze nie akceptujesz siebie? A moze jestes zagubiony i uwazasz, ze w ten sposob znajdziesz swoje miejsce na tym swiecie?