Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurycja

Co się dzieje?? Tabl. anty..

Polecane posty

Gość eurycja

nie wiem już co robić.. biorę od m-ca marvelon i mam bardzo podwyższone ciśnienie.. do tego koszmarne kołatanie serca w nocy.. (tabl. biorę o 21).. miałam okres i lekarz dał mi na zmianę cilest.. wczoraj wziełam pierwszą tabl i znów bezsenna noc - kołatanie serca, pot.. nie wiem co robić, bo tabl. biorę na bolesne miesiączki (do tego stopnia że mdleje).. a teraz po miesiącu brania miałam okres zupełnie bezbolesny, ale za to pół miesiąca nie spałam.. co robić?? miałyście podobne objawy?

Gość eurycja
up

Gość Ann_Miho
slyszalam ze przy pierwszym miesiacu moge byc rozne objawy jak zawroty glowy i bezsennosc. moze o to chodzi>?

Gość Ann_Miho
ale lepiej wybierz sie do lekarza i to jak najszybciej

Gość Aryjka123
Brałam kiedyś marvelon przez ok. 2 lata,później zmieniłam gina i ten do mnie :"Kto pani marvelon przepisał?'Powiedział,że są o wiele lepsze taby od marvelonu,a marvelon przepisywać powinno się kobietom starszym,które już rodziły.Nie miałam jakiś dolegliwości ale to podobno bomba hormonalna.

Gość eurycja
no byłam u lekarza.. powiedział, ze jak mi skutki uboczne dokuczają to powinnam odstawić tabl.. tyle, że skazuję się wówczas na bolesne miesiączki..

Gość Ann_Miho
wiem o co chodzi bo mialam podobny problem moze popros o tak zwana nowoczesna tabletke z mniejsza dawka hormonow??? mniej skutkow ubocznych

Gość eurycja
no dostałam cilest.. ale objawy identyczne

Gość joasia 18 pierdola
no ob cilest to nie tabsy o najmniejszej dawce sa tez inne postaraj sie poprosic o jeszcze mneijsza dawke hormonow