Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaa

przyjecie zareczynowe!!!

Polecane posty

Gość lilaaaaaa

Dziewczyny mam taki problem!!! Niedlugo palnuje zrobic przyjęcie zareczynowe z moim chlopakiem i mam takie pytanie czy powinnam zaprosic tylko rodzicow mojego chlopaka czy jego siostre tez??? Nparawde nie wiem jak to rozegrac.Niby sie mowi ze tylko rodzice i narzeczeni ale moze czasy sie zmienily.Co powinnam zrobic????

Gość jolka83
Jakos nie podobaja mi sie takie oficjale zareczyny.Taki to staromodny zwyczaj i niewiadomo czemu ma sluzyc.My zareczylismy sie romantycznie, tylko we dwoje a potem zwyczajnie poinformowalismy o tym rodzicow.I tak jest chyba najlepiej.A tak w gronie rodziny to jeden wielki cyrk, wszyscy wiedza o co chodzi i w jakim celu sa zaproszeni.A potem facet prosi dziewczyne o reke,jakos tak sztucznie i bez zaskoczenia.

Gość 99 tego samego
też tak myśle:) Miało to sens dawniej gdy liczyły się majątki, wielkie rody ale nie wtedy, jeśli chodzi o czucie:)

Gość idealne zareczyny
hm mm.. mialam oficjalne zareczyny z cala rodzina... moj brat i niedoszlego meza brat..nasi rodzice... Po 8 miesiacach rozstalismy sie. Jesli bede miala znowu sie zareczac, to napewno juz bez takiego "cyrku"... To troszke bylo krepujace... Nie polecam :P Lepiej w zaciszu :) Obiecuje sobie, ze tak bedzie kolejnym razem, gdy sie zarecze.. Tylko my we dwoje :P:P

Gość popieram
Moj narzeczony poprosil mnie o reke na jednym ze spotkan rodzinnych (bez uprzedzenia mnie!!). Byla po prostu niedziela, jedlismy obiad u moich rodzicow a on z takim czyms! Myslalam, ze go zabije! Nawt nie wiecie jak bylo mi glupio. Ale minelo juz pare lat i zdazylam mu wybaczyc:p

Gość No cóż...
ja juz widziałam przyjęcie zaręczynowe na 150 osób...to dopiero jazda :D:D:D

Gość a ja uważamm
że zaręczyć powinniście się sami, we dwoje. A po kilku dniach zrobić wspólną kolację dla Twoich i jego rodziców już bez tego całego "Oświadczania". Przynajmniej u mnie w rodzinie tak się obi. Uważam, ze siostrę mozesz zaprosić.