Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfferferfe

Jak delikatnie dać do zrozumienia koleżance, ze czasem przynudza?

Polecane posty

Gość rfferferfe

Nasza wspolna znajoma,(własciwie,to dziewczyna moje kumpla), jest troche natretna z gadaniem.Jak w towarzystwie czasem zapada cisza, ona na siłe zaczyna jakis temat, ale mowi jakos tak powoli i flegmatycznie, ze wszyscy ziewaja, ale nikt jej oczywiscie nie powie, ze mogłaby krocej i do rzeczy(bo była by obraza majestatu).Co zrobic? Jak jej dac do zrozumienia, ze nie zawsze mowi interesujaco.. opoawiada do tego nudne kawały, a nie ma nic gorszego niz źle opowiedziamy kawal? wiec tak olac ja? czy jak, kto zna sie na psychologii dodam, ze oooooooona mówwwwwwwwwi starsznnie powwwwwoli i długo zanimmm roziwinie watek pol godzinnny mija..

powiedz jej po prostu: słonko, do konkretów :) uśmiechnij się przy tym i dodaj, ze jako facet, lubisz szybko przechodzić do rzeczy ;)

Gość heh.
:D

Gość Troche tolerancji
kazdy jest inny, a ty jestes taki super ?

Gość sdsdfs
tu nie chodzi o tolerancje, bo ja ja lubie, ale starsznie przynudza i wszyscy udaja tylko, ze jej słuchaja.niestety wiem, ze gdybym jej zwrocił uwage obrazilaby sie.Sama jak widac, ma duzo komplekosow, a wszystkim"dobrze radzi".. tylko, ze po 15 minutach wysłychania jej monotonnego słowotoko(mowi jak premier Mazowiecki rozwlekleee)kazdy wymieka..

Gość sdsdfs
i sie obrazi!!i moj najlpesy kumpel na mnie tez

Gość GTXMagnatek
Powiedz koleżance...."Możesz jaśniej,bo nie wziąłem okularów" :) :) :) :)

Gość pan334
magnatek hehe dobre

Gość rfferferfe
ale ona sie na mnie obrazi jak jej powiem wprost!!1

Gość dsdsadd
ponawiam

Gość antoni pedziorewicz
przykłady delikatnych tekstów 1. do puenty, do puenty! (jowialnie z klepaniem po ramieniu) 2. a Małysz o której skacze? (patrząc na zegarek) 3. chwilka, idę zmienić pampersa 4. eeee... dziś Dzień Babci? (udając nagle obudzonego i wertując nagle kalendarz 5. dobra, nagadałaś się i spier.d.a.l.a.j. (wersja hard-core) 6. w Twoich ustach ta opowieść brzmiała bardzo ładnie, pozwolisz teraz że znajdzie się z nich coś jeszcze fajniejszego? (wersja dyplomatyczna)

Gość Danu
to PROSTE: zajac sie czym innem. Jesli jestescie w domu, np zaczac sprzatac....

Gość Bekky
wiesz co? zrób tak - zacznij się przy niej ostro onanizować a jak na Ciebie spojrzy dziwnie to powiedz: "pierwszy dzwonek!"

Gość Ewuś1325
Ja mam podobny problem z moją kumpelą w sumie to już się do tego przyzwyczaiłam ale jak już naprawdę nie mogę wytrzymać to zaczynam ziewać i nie patrzę na nią

Gość asse
juz wiem, ze nie mozna przejawiac zainteresowania, bo wtedy potrafi nadawac ci godiznami