Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellulit stop

cellulit stop!! bez masazu uzywalyscie tego???

Polecane posty

Gość cellulit stop

DR IRENA ERIS - BODY ART TRICELLUX - czytalam o tym nowym kosmetyku niedawno i podobno jest swietny.uzywalyscie? co sadzicie? a moze macie jakies inne propozycje na pozbycie sie tego okropienstwa.jestem leniwa i nie chce mi sie masowac:P a stosowalyscie tabletki an cellulit?pomagaja? prosze o odpowiedz i z gory dzieki

Gość akimka
mi najbardziej pomaga jezdzenie na rowerze lub orbitracku (no i jak jestem szczuplejsza to mam mniejszy celulit) a z balsamow czy zeli to uzywalam wielu i ja wiem, ktory najlepszy... wszystkie podobne... najwierniejsza jestem temu z AVOnu i ZIAJi. z Ziaji zel i oliwka. aha! i jeszcze peelingi podczas prysznica - raz na tydzien i zimne natryski.

Gość cellulit stop
no wiem wiem ze cwiczenia najlepsze ale ja jestem w tym strasznie niekonsekwentna:p nie mam strzasznego cellulitu ale chcialm sie pozbyc na wiosne. ja te zuzywalam z avonu jest calkiem dobry ale nie chce mi sie smarowac po 5 min rano i wieczorem chociaz to pomagało. a wtym ir eris napisano ze działa bez masazu.no i nie wiem.czeklam na opinie:)

Gość cellulit stop
upupu

Gość cellulit stop
upup