Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominiczka******

tabletki anty na torbiele

Polecane posty

Gość dominiczka******

witam , mam torbiel (ok 4-5cm) w prawym jajniku , lekarz przepisał mi na nią cilest i po 15 dniach brania strasznie zaczeła mnie bolec głowa wiec poszłam do niego a on mi powiedział ze widocznie nie moge brac hormonów( a szkoda bo torbiel mi sie juz zmiejszyła o 1cm) i dał skierowanie na operacje. MAm pytanie czy nie mogłabym brac innych tabletek np. logest???? czy odrazu musze isc na operacje?? Wczoraj odstawiłam cilest i nie wiem co robic? chyba sie wybiore do innego gina.

Gość Ann_Miho
moze wybierz sie do kogos innego najlepiej prywatnego powinnen byc lepszy ale to tez nigdy nie jest pewne

Gość Mogłas go zapytać
czy tylko na to sa te tabletki, nie sadzę :-D Trafilas na wyjatkowego lekarza idiote, tak bywa, na twoim miejscu poszlabym do innego i powiedz tak jak było ...

Gość yta
Ja na torbiele miałam zapisane tabletki anty. Jeanine. Brałam ok. dwóch lat. Pozbyłam się torbieli. Odstawiłam leki w sierpniu. Podczas wizyty u ginekologa w styczniu niestety dowiedziałam się, że są znowu. Tabletki pomagają tylko wtedy, gdy je się bierze. Jak przestajesz, to problem powraca. Tak jest w moim przypadku. Teraz mam brać Luteinę.