Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyjcie i dajcie żyć innym

Skąd przeświadczenie, że ludzie z marginesu nadają dzieciom dziwaczne imiona?

Polecane posty

Gość Nefrytowy zgadzam sie
z twoim podzialem.

Może i ładne. Amber, Pearl i Rose też są ładne - ale mają sens wyłącznie w krajach anglojęzycznych. U nas byłyby pretensjonalne, jak nie przymierzając Andżelika, Nikola czy Kewin.

Moja corka ma na imie Magda pamietem cala ciaze myslalam o imieniu dla syna a tu corcia se urodzila byla taka misiata .ze to imie po prostu do niej spasowalo..a wczesniej o nim nie myslalam . To taka typowa Magda..

Gość ellean

Gość ellean
Dla mnie cos takiego jest bardzo pretensjonalne ;/ Vanessa , ludzie, dajcie spokoj;/ To ladnie brzmi w USA, ale u nas? Prymitywna poraka i tyle.

Gość ellean
prymitywna porazka *

szcezrze mowiac moje doswiadczenieprzemawia tez za ta teza z tematu topicu.ale nie wykluczam ze to czysty przypadek;-P

aha,ale istotnezeby nie wrzucac np andzeliki,brajana czy nicoli do jednego worka z natanem czy sara..jak ktosjuz slusznie zauwazyl/ :-)

Gość 11111111111111111
MAŁE PRETENSJONALNE PIESKI -JEDYNA SENSOWNA WYPOWIEDŹ NA TYM TOPIKU ostatnio słyszałam w tv małego Bronisława ,mnie to imię wybitnie sie nie podoba i nie nazwałabym tak syna tylko po to,żeby net-ar nie uważała,że mam prostą konstrukcję psychiczną :P

moi rodzice nadali mi imie Blanka mnie osobiście bardzo podoba sie to imie.Moja mama mama mówiła mi że myślała jeszcze nad Franciszką.Bardzo sie ciesze że wybrała jednak to pierwsze teraz wszyscy wołaliby na mnie Frania, to mi sie kojarzy z pralką

Gość
Bronisław mi sie nie podoba jasne?? !!!!!111111111?