Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza16

brak mi faceta!!! mam dopiero 16 lat....

Polecane posty

Gość jestem chetny...
a ja potrzebuję starszej dziewczyny mam 15 lat ale nie jestem prawiczkiem wiec w łózku jestem swietny:-)

Gość Agrypina Czerwiec
a po co Ci facet? Z facetami tylko są same kłopoty. To zwykłe głąby.

Gość klapouszekk
ja też potzrebuje faceta ale jakoś daje rade narazie bez niego... kurcze trzeba coś z tym zrobić ;>

Gość ciocia dobra rada nr1287
znajdz sobie... :)

Gość klapouszekk
ciociu, ciociu!! a masz kogoś dla nas?? tylko zeby przystojny był ;D

15 lat i jestes dobry w lozku??:O czasami nie tu zadzwiaja wypowiedzi

ale mi porpstu brak tego zeby porozmawaic ze soba.....czuc sie kochaną...porpostu bark mi uczcuia..nie chodiz mi o sex czy te inne sprayw bo nei jestem tego typu laską....poprotu nie umeimm sie zdecydwoac jest taki jeden ale boej sie poowiedziec tak..boje sie ze go zranie...nigdy nei jestem pewna uczucia..to takie okropne;(

Gość klapouszekk
idz do mamy skarbie, niech cie przytuli pogłaszcze po głowce, i tez poczujesz się kochaną:)

ja bym Ci radzila sprobowac z tym chlopakiem...Moze zaiskrzy miedzy wami i bedziesz miala komu sie wygadac..w razie czego mozecie zostac przyjaciolmi:)

nei ropzumiecie mnie...ja chce milosci chłopaka a nie mmy;] boshhe coo tu sa za ludzie neirozumioni..przytulic sie czasme pocałowac..?;> nie rozumiecie tego tyypu spraw...;]

tylko ze jest jeszcze jeden problem...;/ on jest o kilka miesiecy odemnei młodszy a rodzinkowo o rok on jest w 2 a ja w 3 ii co?;>;/ to jets ytkaie straszne...moze porpotu nei chcce bo cvzuje ze moze byc tak zee wiara wiesz bedzie cos gadała..neimmam w duipei tego co inny mowią;/;(

Dziewczyno wy wszystkie chcecie miłości, ale jednych zdradzacie z drugimi i tak w kółko bo macie mętliki i nie możecie się zdecydować. Co za cios. Dajcie sobie spokój zwłaszcza z dorosłymi facetami którzy wiedzą czego chcą!!

nie pisz \"nigdy nie jestem pewna uczucia\" jakbys miala co najmniej trzydziestoletnie doświadczenie z facetami... masz lat 16 dopiero, prawdziwe trwałe uczucia dopiero przed tobą, w tym wieku to jest zauroczenie a coś takiego jak miłość to hcyba tylko Romeo i Julia w młodym wieku doznali:o jeśli aż tak ci tego brakuje, to spróbuj z tym chłopakiem, co ci szkodzi, przecież nawet jeśli nie ywjdzie to nie bedzi ekniec świata i wierz mi, nawet jeśli nie wyjdzie, to nie zranisz o bardzo, prawdopodobnie spłynie to po nim jak po kaczce, a pisząc ładniej- otrząsnie się szybiej niż ty...

Gość klapouszekk
ojj no przecuiez kumam nie ;P tylko tak sobie mówie... ja tez bym chciała chłopaka mieć, no, i tez sie przytulać itp. no ale co:P nie wszyscy mogą mieć to co chcą...

ale nie "klapauszek " czasemmm wypowiadaja sie tutaj tak dziecinnne oosby ze kulem ze smiechu;[ lklapauszek nei odzywaj sie;]

wybacz bardzoo ale ja nei zdradzam jednego z z drugim...a miłosc moze byc i w tym wieku;] too nie jest tylko zauroczenie;|

nie rozumie...boisz sie ze beda na Ciebie gadac? mlodszy..hmm to juz zalezy od Ciebie - szczerze mowiac ja bym sie za mlodszych nie brala - dlaczego? bo nmiedojrzali:P Ja mam chlopaka co ma 21 lat ja mam prawie 18 ale dogadujemy sie super... a z mlodszym to czasem mi sie trudno dogadac z goscmi z mlodszej klasy...nawet na nich nie patrze:P

Gość klapouszekk
uuuu........ czuje sie dorzucona.... ;( ;( :(:(

Najgorsze są takie młode siksy bo mówią że kochają a potem lecą do innego. Głupie to takie. Dziewczyno jak chcesz faceta który Cię będzie kochał to musisz mu być wierna i być TYLKO DLA NIEGO i ON DLA CIEBIE zrozum to!! Jak chcesz się przytulić to kup sobie misia albo poszukaj jakiegoś gówniarza w swoim wieku który też nie będzie wiedział czego chce i sobie spędzicie kilkanaście dni razem. Najlepiej nie baw się w miłość tylko się ucz, bo na to wszystko przychodzi w życiu odpowiedni czas.

Gość klapouszekk
miało byc ODrzucona :P

_taki jeden - dlaczego ciagle mowisz ze dziewczyny tylko zdradzaaja - moze Ty miales jakas taka nieprzyjemna sytuacje.Nie kazda leci na innego przeciez..Nie kazda dziewczyna to szmata.. Ja jestem ze swoim chlopakiem prawwie 2 lata jest nam dobrze ani on mnie ani ja jego nie zdradzam i zyjemy sobie...

aha..no to ciekawie...ale widocznie miałes jakie s doswiadczenia nei miłę..nie wsyztkei laki to dziwki debili itd..ja sie nei bawie uczcuiami i nei zmeiniam sobei facetow jaki rekawidczki..wiecm co to uczcuie...ii nie napsiałam tu po to zeby ktos mig adał co to jets milosc ii zbey ktoss ie wymadrzał..nei msuziz sie odzywac...._taki jeden;]

bibelotka __ Widocznie dorosłaś do tego żeby być z jednym, mam rację? Nie pisz mi tylko że masz mniej niż 19 lat. Takie szesnastki to nie wiedzą czego chcą i nie potrafią stworzyć związku opartego przede wszystkim na Miłości, bo żyją chwilą i w większości przypadków nie kierują się rozsądkiem. Znam to z autopsji i wiem że tak jest (studia -- psychologia, hormony w dojrzewaniu).

_taki jeden - rozczaruje Cie mam niecale 18 lat a moj chlopak 21 .. i jakos jestesmy ze soba prawie 2 lata...tzn obecnie on jest w Angli ale wroci za 2 miesiace...Pojechal zeby zarobic i rozpoczynamy razem studia..i tez mysli o psychologi badz fizykoterapi...jest mi z nim dobrze kochamy sie i mamy nadzieje na przyszlosc:)

to nei znacyz ze nei mgoe byc szczeliwa.....i zbey miec osobe ktora bedzie cos czułą o mnbei..gownoo wiesz.....no jesynie tyle co z ksiazek wykujesz a pozneijj grasz jakiegos wielkiego psycholog.a..mozisz to umeic ale nie umeisz zastosowac w teorii...troche prkatyki i jzu sie głubisz..hahah kierowane do_taki jeden

tajemnicza16 co mam zrobic?;> potrzebuje faceta... hehe \"faceta\" powiadasz.sama jestes jeszcze dziewczyna a nie kpbieta wiec chyba poebujesz kogos w swoim wieku.........poza tym po co Ci facet??? tzn,chlopak???

bibelotka ___ A jest Twoim pierwszym facetem? Nie zdarzyło Ci się puścić go w kąt, albo kogokolwiek wcześniej? Może Ciebie ktoś kiedyś skrzywdził jak byłaś młodsza? To nie jest tak hop-siup że ma się 16 lat i można kochac i być kochanym. tajemnicza16 ___ Do miłości trzeba poprostu dojrzeć, a piętnastoletni gówniarz nie da Ci napewno tego uczucia, może co najwyżej dać Ci poczucie bezpieczeństwa jak chłopak, zrozumienia w niektórych sytuacjach (np. związanych ze szkołą) i zapewnienie spełnienia niektórych potrzeb (bliskości, inicjacji seksualnej).