Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza16

brak mi faceta!!! mam dopiero 16 lat....

Polecane posty

Żeby nie było. Jestem w porządku chłopakiem jak i dorosłym facetem, który wie, czego chce od życia. Mam dobrą pracę którą lubię, stałe hobby któremu poświęcam wolny czas (dj, mixing i producent), studiuję (informatyka, tknąłem psychologię i prawo). Tylko widzę, że to dziewczynom się rąbie w głowach, zwłaszcza jak mają facetów i koleżanki, przy których się dziwnie zachowują i potem się stają tak puste jak one same. Co za cios.

Gość ktośka789
jestescie smieszni to ze ma 16 lat znaczy ze nie moze miec chlopaka?? zastanocie sie co piszecie ona nie ma juz 12 lat i tez zasluguje by byl kolo niej ktos bliski.. czy wy nigdy nie mieliscie 16 lat?? zadne z was w tym wieku nie potrzebowalo bliskiej osoby:o OMG

_taki jeden - nie przesadzaj moze rozni ludzie inaczej podchodza do takich spraw. Mam 2 kolezanki ktore twierdza ze faceci i tak zdrazaja i ze nie chca zawieraz zadnych malzenstw a jesli juz sa z jakims chlopcem to od razu mowia mu ze to bedzie luzny zwiazek i ze beda robic co chca..a na nieszczescie chlopcy za nimy lataja bo niczym modelki wygladaja i przesrane z tego powodu troche maja...o az sie zrywmoalo..ja jestem innego zdania wiec jak widzisz rozni ludzie rozne poglady:)