Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnicza16

brak mi faceta!!! mam dopiero 16 lat....

Polecane posty

tajemnicza16 - nie przejmuj sie u Ciebie wszystko sie ulozy =] Pewnie ze mozesz byc szczesliwa!!inikt nie moze Ci tego odebrac..W koncu kazdy czlowiek ma prwao do szczescia i milosci i potrzebuje wsparcia najlepiej drugiej polwki.

tajemnicza16 ___ Wszystko znam z praktyki a z takimi jak Ty i ich problemami mam do czynienia na codzień, nie tylko we własnym życiu.

_takie jeden - tak jest moim pierwszym chlopakiem(mozna tak powiedziec) ale za to ja jestem jego chyba trzydiesta dziewczyna - co masz przez to rozumiec? to ze wczesniej byl inny chodzil na imprezy podrywal dziewczyny .. powiedzial mi to wszystko-wiec na poczatku sie troche wahalam i balam sie w ten zwiazek angazowac...po jakims czasie sie rozstalismy (tzn on mnie zucil - powiedzial ze mnie nie kocha) ale potem wrocil do mnie zalowal itd. i jeszcze raz sie rozstalismy ale to juz bylo pozniej...I dalej jestesmy ze soba wszyscy mowia ze sie przy mnie zmienil itp. W karzdym razie nie kazdy jest swiety ja tez nie bylam..

bibelotka ___ Odnoszę wrażenie że muszę przestać byś święty żeby w końcu udało mi się z jakąś na poważnie związać i żeby wiedziała czego chce.

Gość Dupczenia chcesz

Gość BIBELOTKA zobacz czasem
do slownika ortograficznego bo mnie oczy bola jak widze Twoje orty!!! masz 18 lat,wnet matura a pisac poprawnie po polsku nie potrafisz:/

_taki jeden - nie rozumie do konca Twojej wypowiedzi.. kazdy popelnia jaies bledy... Sugerujesz ze jestem glupia ze sie z nim zwiazalam bo tak robil? a Czego chcesz?

dlaczego sie cepiasz? moze robie wiele rzeczy na raz?pisze na gg odbieram poczte pisze na forum? i pisze szybko

widze ze bez sensowne bylo pisanei tutaj bo i tak nic sie nei dowiedizalam..jedynie krytyki i brak zrozumeinbia ale dziekuje cii bibelotko a wspoluczuje_takiemy jednemu....;] haha

robisz orty a nie LITEROWKI a to jest kolosalna roznica dziecinQo ale to Twoje zycie,tlyko jak kiedys bedziesz sie ubiegala o prace to podanie napisz poprawnie hehehehe POZDRO 😘

do tajemnicza 16 - nie bylo bezsensone pisanie tutaj.. po prostu kazdy ma swoje zdanie i kazdy chce sie wypowiedziec ..po to sie zaklada forum..ja np nie lubie jak ktos mi mowie ze zle pisze..:D po prostu sie spiesze a to forum mnie wciagnelo..a dobrze znasz tego chlopaka?dlugo?opowiedz cos wiecej :)

bibelotka ___ Gdybym nie wiedział czego chcę napisałbym to wyraźnie (jest różnica między słowem \"chce\" a \"chcę\"). Nie sugeruję że jesteś głupia. Dobrze że jest wam wygodnie ze sobą. Chodzi tylko o błędy, że mi nigdy w żadnym związku jakoś nie udało się popełnić takowego w zachowaniu przeciw partnerowi (np. zdradzić albo olewać, albo że było coś ważniejszego), więc zasugerowałem że może powinienem przestać byś święty. Co miałaś na myśli pisząc że nie byłaś święta?

przepraszam bede sie starala poprawnie pisac :D i mam nadzieje ze nie napisze zle podania .. bede spradzac kazde slowko w slowniczku moze jakos wyjdzie co ?

bibelotka ale ja sie nie 3epiam ( chyba;) ) , pisze abys wiedziala,ze 3eba sie poprawic,wszystko dla Twojego dobra jest robione:)))

_takie jeden - na pewno za niedlugo znajdziesz kogos =]Nie bylam swieta hmm nie moge Ci powiedziec o tym bo to jest jak by to Ci wytlumaczyc bardzo przykra dla mnie sprawa ale nie chodzi tu o zadnych gosci ani nic takiego po prostu zrobilam cos czego nie powinnam .... Nie moze byc nic wazniejszego od drugiej polowki :)

dziekuje ze \"dbasz\" o moje dobro , niech bedzie slowo \"czepiam\" bylo zbyt \"wielkie\" :D

tajemnicza16 ___ Jedyne czego możesz mi współczuć to tyle, że wszystkie takie jak Ty po pewnym czasie urabiały mnie za plecami, a niby tak kochały. Dlatego mam nauczkę za swoje i nie zwiążę się już z żadną małolatą która nie będzie wiedziała tak naprawdę czego chce. Tobie zaś życzę cudownego chłopaka który Cię nie zdradzi, nie wykorzysta, nie zostawi i, będziesz dla niego najważniejsza. Życzę też Tobie żeby Ci się udało z tym młodszym, żebyś była mu wierna i nie urabiała go za plecami z innymi jak On Ci się już znudzi. Żeby Twoje zauroczenie nim nie minęło zbyt szybko i żeby nie zawrócił Ci w głowie inny chłopak.

_taki jeden - widzisz masz nauczke zeby z malolatami nie zadzierac (ale nie wszystkie sa takie). Ja tam wole starszych odemnie sa bardziej dojrzalsi i ...przystojniejsi =] (maja jaja hehe) za mlodszych bym sie nie brala i wlasnie tez odradzam bo im to tylko wyglupy w glowie:D tzn sa dziewczyny co lubia mlodszych .. bosze pogmatwalo mi sie wszystko i mowie jak stara baba.. Wracajac do tematu : _taki jeden - moge spytac ile Ty masz lat? bo mowisz ze z malolatami sie nie bedziesz wiazal?

A ciekawe co wy powiecie na to,że mój facet jest barzdo daleko ode mnie, bo ja jestem w Szkocji a on w Polsce? ja dopiero potrzebuje faceta, ale nie mogę go zdradzić, więc pozostaje mi jedynie czekanie aż wrócę do Polski. I co ja mam zrobić? jutro mi 20 stuknie a jego przy mnie nie ma? Co wy o tym myslicie?

_taki jeden - ile ona miala lat wtedy a ile Ty? w sumie jesli kogos sie kocha to chce sie z nim byc i kochac (fizycznie).Wszystko robiles dobrze kazda dziewczyna by tak chciala :D rozpieszczales ja

Agataaa - moj chlopak siedzi w Angli wiec mam opodobna sytuacje:(:(:( ale wraca 1 kwietnia czekam !! ale mi smutno bez niego i mi go bradzo brakuje ..pociesz mnie ze dzis zadzwoni! Trzymaj sie bedzie dobze! A na boki nawet nie chodz!Trwaj przy swoim jedynym :)

bibelotka ___ Ja miałem 22 a ona 16. Znam ją od dziecka jak pisałem w poście. Na seks nie naciskałem, tzn. mieliśmy ochotę ale nie było takiej sytuacji że powiedziała \"chcę to zrobić teraz\" czy coś w tym stylu. Były tylko pieszczoty bo do seksu też trzeba dojrzeć. Została \"nienaruszona\" przeze mnie że się tak wyrażę. Może mnie nie kochała a ja zbyt ją rozpieszczałem. Niech sobie robi teraz co chce jak mnie odrzuciła.

_taki jeden - przeciez dziewczyna Ci nie powie ze teraz w tym momencie chce isc z Toba do lozka! Seks zbliza ludzi :P Pewnie ze ja zbyt rozpieszczales!nie zalugiwala na to ! ale tak to juz jest! Sa dziewcyny co szukaja takich gosci jak Ty a nie potrafia znalesc..a sa takie ktore nie potrafia tego docenic... Ja bede jak juz to dopiero po 12 na forum :)Pozdrawiam

Ale widzisz. Nie doceniła, zdradziła, potem przez 4 miesiące robiła ze mnie idiotę że sobie coś ubzdurałem o tej zdradzie (chociaż widziałem że kłamie bo ciągle motała się w tym co mówiła), a na sam koniec powiedziała że nie wie co czuje i zadecydowała o rozstaniu. Dzisiaj, w jej 18 urodziny, po kilkudniowej walce z sobą i katowaniu siebie samego, po wyzywaniu jej od najgorszych za to co przeciw mnie zrobiła, napisałem jej że mam ją w dupie i niech sobie robi co chce. Nawet nie żałowała. Nigdy więcej nic dla niej.

jak by mi tak chlopak dogadzal to bym tez starala sie jemu dogadzac:P nie mowie ze jest mi zle obecnie w zwiazku tylko odnosze sie do Ciebie (_taki jeden) Dobrze ze jej tak napisales:P zamknij ten rozdzial raz na zawsze:) Szkoda sie meczyc dla takiej