Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężetka

Prosze powiedzcie czy to normalne

Polecane posty

Gość dla takiej jak ty
tylko praca w burdelu :) cały dzień klienci a po pracy grupowy seks z alfonsami tylko problem bo juz stara jestes więc kariery w tej branzy nie zrobisz ale za to mozesz iść na jakąś meline i bedziesz miala ten swój seks grupowy jak cie przeleci połowa meneli z osiedla :D

Gość nietakastara
O patrze,że sporo jest takich kobiet jak ja .A ja tak długo szukałam odpowiedniego towarzystwa.Jak bedzie potrzeba powiększenia naszego grona to chyba dam tutaj ogłoszenie.

Gość gienia od henia
tak to jest normalne,tylko u nas jest bardzo pruderyjne społeczeństwo.Ostatnio jak zaczełam sie interesowac tematem przeglądać ogłoszenia to nawiązałam bardzo dużo znajomości z miasta w którym mieszkam.A miasto to nie jest takie duże i leży w czesci Polski uważanej za bardzo zacofaną i religijną w tzw.Polsce B

Gość bywalec sypialni
tak masz racje czasami zdaza mi sie przespac z mezatka i pozniej czesto mowia ,ze wtaki sposob to by wstydzila sie kochac z wlasnym mezem,albo zaproponowac jakies tam urozmaicenie czy wykorzystac jakies pomoce a zprzypadkowym partnerem lub z kochankiem nie ma takich zahamowan

Gość takie sa kobiety
same siebie oszukuja a pozniej placza ze maz ich nie zaspokaja a jak sie spytasz jak lub co by chciala to cicho lezy

Gość marcellina
ja mam takie marzenia, że mąż posuwa inna na moich oczach, namawiam go na cos takiego, ale trochę się obawiam swojej reakcji jak juz do tego dojdzie..na razie tylko uprawialismy seks obok innej pary, naszych znajomych , móm maz całował się z moja koleżanka a jej mąz w czasie kiedy posuwał mnie mój bawił sie moimi piersiami :-) tez było super

Gość od czegos trzeba zaczac

Gość wstydliwa zona
kiedys wstydzilam sie o tym mowic ale od jakiegos czasu czesto z mezem rozmawialam o seksie z wymiana partnerow i w sobote stalo sie.byly u nas jeszcze trzy pary troche za duzo alkoholu i poszlo jak z platka.najbardziej ja bylam zadowolona reszta raczej zawstydzona,ale po rozmowach okazalo sie ,ze wszystkim bylo dobrze.w piaek bedzie powtorka jestem cala mokra na sama mysl.ludzie nie hamjcie sie jezeli macie ochote to korzystajcie zycie jest zbyt krotkie by samych siebie oszukiwac.

Gość teraz sama
Tak to jest normalne.wszystko co sprawia nam przyjemność i nie krzywdzi innych jest normalne.Tak trzymać i pozbądźcie sie tego fałszywego wstydu.

Gość salineczka
sama milabym ochote na cos takiego ,ale moj maz raczej nie zgodzi sie na to.Tez mam bardzo duzy temperamnet ,moj maz nieco inny ,nie mowie ,ze sex jest zly ,ale chcilabym czegosc innego..

Gość TAKA TAM
Ja tam lubie duzo partnerów i duzo spermy i nic tego nie zmieni.

Gość trójkątny pan
Bardzo fajnie że są na świecie takie kobietki jak Wy,drogie panie... To dodaje rozkoszy w szrym świecie. Sam bym mial ochotę na sex z 2partnerkami,lub z kolegą na jedną kobietkę. W czworokącie już prubowalem,strasznie to podniecające,ale nie wymienialismy się partnerkami,tylko jakieś niewinne dotykanie,caluski. Odblokujmy się na takie doznania!!!

Gość jestem chętna
Chciałabym ale sie boje czy dam rade z kilkoma.Na razie trenuje wibratoami i mam nadzieje że do lata będe gotowa fizycznie i psychicznie

Gość ciekawe czu do lata

Gość laska z obrazka
lato to najlepsza pora na sex można go uprawiac gdzie sie chce

Gość kgjis
to normalne, ze kobiety ok 30 r życia nabieraja większej ochoty na seks, no ale u ciebie to trochę duzo sie nazbierało.

Gość M.C.
Ja tez uwazam ze to nic nienormalnego. Tez mam ochote na 3, mamy zamiar z moim mezczyzna wprowadzic to w czyn :) pozdrawiam wszystkie gorace laski :D

Gość izabelka33
wszystko jest ok pod warunkiem,że nikogo do niczegoo sie nie zmusza.no chyba ,ze ktos lubi być zmuszany.