Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anbamjhnaas

jak wyglada pierwsza wizyta u ginekologa?

Polecane posty

Gość anbamjhnaas

prosze opiszcie mi krok po kroku, jestem dziewica, czy badanie na fotelu jest konieczne?

Gość mativvv
przedewszystkim ile masz lat???

Gość anbamjhnaas
18

wchodzisz do gab, dzien dobry, ja na badanie. tak jestem dziwica. zdejmujesz portki. bryk na fotelik. nozki rozlozone. doktor lampe przysunie, sprzet przygotuje. i w odbycik zagladnie tzw wzierniczkiem. wymazik pobierze. po brzuszku pomaca. i wsio. straszne to nie jest

Gość poloneski
:) dokladnie!!

Gość mativvv
ja byłam pierwszy raz u ginekologa gdy byłam w ciąży ale moja córka była w wieku 15 lat bo miała problem z miesiączką więc ja musiałam z nią iść więc pani doktor wzieła ja za parawan pokazała fotel i kazała sie rozebrać i ona miała badanie przez odbyt ja oczywiście byłam w gabinecie bo ona była dzieckiem ty jesteś pełnoletnia to pujdziesz sama w zależności jaki masz problem to tak bedziesz badana ale to naprawde lepsze od stomatologa uwież mi

Gość DDDDDDD
Ha a ja mialam koszmarne pierwsze badanie. Mialam 18 lat, badala mnie baba, 100% lesba. Mowie ze jestem dziewica, ta mi pcha paluchy gleboooooko do srodka, wklada mi jakies patyki do srodka. Jak babcie kocham myslalam ze zwariuje z bolu. Potem wstalam, to przysiegam nie moglam na nogach ustac, wciaz tak mnie bolalo, nie do opisania bol przeszywajacy. Jeszcze ze 30 min czulam. Najlepsze to, ze baba byla taka renomowana Bog wie co, wziela gore pieniedzy na wizyte, a zabrala mnie tam mama. Wiec niby wszelkie srodki ostroznosci a tu.... Mam wszelkie podstawy by sadzic ze ta krowa naderwala mi wtedy powaznie blone dziewicza. Dzis mam prawie 30, nie mam dzieci za to mam uprzedzenie do ginekologow.

Gość wie co mowi
standardowo rozkladaja Ci nogi na 15:45, przypinaja do fotela, pomocnica rozciaga wargi takim metalowym, elektrycznym rozwierakiem a ginekolog grzebie w srodku reka w gumowej rekawiczce (musi wybadac dokladnie dno macicy), potem grzebie troche w odbycie. Pamietaj zeby poprosic go o zmiane rekawiczki, kiedy zrobi to w odwrotnej kolejnosci, bo czasem zapominaja :P

Gość DDDDDDDDD
Hahahahaha, zachecilismy dziewczyne

Gość wie co mowi
doobra, zartowalem :P

Gość DDDDDD
A ja nie :(

Gość kanikula
A ja bylam tydzien temu pierwszy raz u ginekologa, pani byla bardzo mila, powiedzialam jej ze jestem dziewica ale nie badala mnie przez odbyt tylko wlozyla mi palec do pochwy, nic mnie to nie bolalo heh nawet nie wiedzialam kiedy go wlozyla, pozniej wlozyla cieniutki patyczek zeby pobrac sluz na cytologie, pozniej zbadala mi piersi i koniec :)

Gość kokoakojdoa HIhdiH DKhba k
hahahahha