Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalulka2

Jakie są funkcje rodzicielskie ? /sesja

Polecane posty

Gość kalulka2

Jakie są funkcje rodzicielskie i ich znaczenie w socjalizacji i wychowaniu dziecka? prosze o pomoc

Gość kalulka2
Studiuję marketing i zarządzanie na prywatnej Europejskiej Najwyższej Megaszkole Talentów we Włoszczowej, ale z powodu legitymowania sie amnestyjną maturą (a.k.a. "giertychówka") niestety nie potrafię za bardzo formułować myśli (nie potrafię też myśleć), więc żebrzę o pomoc od jeleni na forum. Może znajdzie się ktoś, kto za mnie odwali pracę domową w czasie kiedy ja se bedę poerować tipsy :classic_cool:

Gość kalulka2
JESTEŚ NAPRAWDE GENIALNA...NAWET JA NIE WYMYŚLIŁABYM TEJ TWOJEJ "ODPOWIEDZI" GRATULUJE INTELIGENCJI , CHOĆ TAKIE PODSZYWANIE NIE JEST OZNAKĄ JEJ WYKOZRYSTANIA.

Gość kalulka2
Po tej celnej, miażdżącej ripoście - nadal czekam na jelenia :classic_cool:

Gość kalulkla2
Nie ma tego w googlach...jest tylko zbyt ogólnie, a nie wg kogoś...

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
funkcje? na nie postawy? ale zawsze możesz napisać 1. funkcja wychowawcza 2. opiekuńcza 3. dydaktyczna 4. ekonomiczna 5. religijną

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
to nie pisze dziewczyna ktora napisala Ci te funkcje rodzicielskie tylko Jej chlopak a wiec teraz moja odpowiedz na Twoje powyzsze zdanie z ogryzkami i zdegustowana mina : "Jak jestes glupią chamska dupą nie umiejącą korzystać z pomocy innych to przyjmij sie do roboty do drogerii jakiejs lakiery do paznokci sprzedawac albo do "biedrony" ciagnac 1,5 tony na palecie "

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
JESZCZE JEDNO TEZ PISZE TO JEJ FACET : POSWIEC POL NIEDZIELI NANAUKE JAK CI SIE ZACHCIALO STUDIOWAC A NIE CALY WEEKEND W DYSTKOTECE "NA KLECZACO" A W NIEDZIELE O 20 SIE JASNIE PANNA OBUDZILA I JESZCZE PO LUDZIACH JEDZIE KTORZY JEJ POMAGAJA

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
a myslalem ze z postaw rodzicielskich jestes tepa ... i nie obrazaj swoich rodzicow bo pewnie intencje mieli dobre ...

ty sie na temat kultury nie wypowiadaj! Tobie jej tez brakuje bo co to \"co mi z tych ogryzków przyjdzie 😠 \" ma znaczyc?? bo kulturalne to bynajmniej nie jest :o

KULTURA polega na tym, że jak ktoś ma coś do powiedzenia to mówi, a jak nie ma - to siedzi cicho. Tacy niby jesteście mądrzy a na temat nikt nie ma nic do powiedzenia. Szukałam przez ponad godzinę w internecie ale tam nic nie ma.

Gość kaluIka2
to nie ja to się ktoś potszywa

bo tego w internecie nie ma, to jest we wlasnej glowie, masz to na tacy wiec sama to rozwin, to nie takie trudne! jestem na matematycznym kierunku i rozwinac te funkcje to dla mnie zaden problem....a jesli dla ciebie stanowi to zmien studia! albo z nich zrezygnuj studia to nie obowiazek...

Gość jjss
no nie moge! co za beszczelna głupia dziewucha!!

Gość kalulka Ty ze szkoły specja-
lnej? Takie rzeczy w pierwszej klasiue Lo były. Jesteś bezczelna i to Ciebie rodzice kultury nie nauczyli! Ogryzki, ktoś Ci pomaga a Ty tak mu odpisujesz... Weź się nad sobą zastanów!

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
dalej jej facet nie majacy nic wspolnego z ta dziedzina ale umiejacy korzystac z www.google.pl ( zajelo mi to jakies 17 sekund ) http://www.edukator.org.pl/2003c/postawy/postawy.html http://www.ogniskowiec.znp.edu.pl/publikacje/szkolypodstawowe/postawyrodzicielskie.htm http://www.sciaga.pl/tekst/34243-35-postawy_rodzicielskie http://209.85.135.104/search?q=cache:xXXD3RPvbBwJ:www.adalexpsychologia.webpark.pl/felis2.doc+postawy+rodzicielskie&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&client=firefox-a p.s studiowac moze kazdy .... ale czy kazdy powinien ? :)

Widzę że tu sami swięci... Ciekawe co by było gdybyście to wy potrazbowlai pomocy... Jeśli jest tu jakaś naprawdę MąDRA I POMOCNA osoba to proszę o przesłanie odpoweidzi: kalulka12@poczta.onet.pl

papierowe... nawet jesli jest to co z tego? to nie nie jest trudne...do cholery jasnej, nie wiem czego ona oczekuje od nas?! i jeszcze mysli pojecie kultury ale to juz inny temat ..

Gość hahahaahabuahahahha
Ty studiujesz? Nie dziwie się, że coraz więcej debili. Sama sobie nie potrafisz odnaleźć tylko wszystko za ciebie? Potem co w robocie też za ciebie będą musieli zrobić, dzieci wychować za ciebie, dom prowadzić też za ciebie. Ciekawa jestem czy tyłek sobie sama podcierasz.

Gość i po co komu tacy studenci
i takie uczelnie? A potem placze ,ze mgr i nikt jej do pracy nie bierze...

No i miałam rację z tą kulturą... weście przeczyatajcie te swoje wypowiedzi (wypociny) - żenada...

Gość hahaaa kalulka czy coś
mistrz z Ciebie tekst o rozwinięciu ogryzków miażdzy:D takie pytanie mam, co studiujesz? P.S Twoja głupota miażdzy, naucz się szacunku, myślisz że po tym tekście ktoś Ci pomoże? dziewczyno! jesteś samodzielna jak mój 6 letni siostrzeniec

Gość hahahaahabuahahahha
A co nie podcierasz sobie sama, że się tak oburzyłaś. Hehehe znam ja takie to studentki. Buahahahahahaha. Kaleki życiowe od siedmiu boleści i wszystko im się należy. A jak ktoś podpowie i powie, że reszty nie da to oburzone. Buashahahahahahaha

Gość pffff
a ja jestem kulturalna dla kulturalnych ludzi! spier..... do kiążek idiotko.Za dużo przed kompem siedzisz i nie potrafisz logicznie myśleć.Skończyłam admin publ i te funkcje nie stanwią dla mnie problemu:/

Gość ingigy
Studiuję germanistykę...w zeszłym roku zdawałam na maturze m.in.WOS i nawet ja bym umiała napisac taką pracę...no comments