Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzxxccvv

dlaczego tak bardzo dziewczynom zalezy aby miec faceta????

Polecane posty

Gość zzxxccvv

i jak go nie maja, czuja sie gorzej niz ich kolezanki i smeca??????

Gość nadzwyczajnie.
co w tym dziwnego, że nie chcę być sama i chcę mieć u boku bliską mi osobę?

Gość Pytasz - masz
Answer: $$$$$$$$

Gość fasdf
bzdura nigdy nie przyszlo mi do glowy czuc sie gorzej bo jestem sama choc bylam juz w wieku gdy wszystkie kolezanki jakies doswiadczenia w byciu w zwiazkach juz mialy teraz jestem z kims i czuje sie tak samo

Gość kleju
Moze dlatego, ze kazdy normalny czlowiek potrzebuje bliskosci?

Gość ja tam lepiej się czułam jak
byłam sama. Do tej pory na spotkania z przyjaciólmi chodze sama, choć jestemw z wiązku 2 lata.

Gość ja tam lepiej się czułam jak
Aha, żeby nie było: jestemw tym związku, bo kocham ta osobę. ALe jest mi to nie na rękę;) nIe planowwłam tego, lepiej bymi było bez tej odpowiedzialności, bez tych problemów, zawirowań, bez coiągłego myślenia za dwoje...

Gość amebka
dlatego ze w naszym spoleczenstwie nadal kobiet aniewiele znaczy bez mezczyzny - a wiekszosc pan czuje sie gorsza bo nie ma nikogo, stad sie biora kobiety ktore wybacza wszystko i poniza sie w kazdy sposob byleby facet ichnie zostawil - bykeby one mialy kogos. Zalosne ale coz zrobiuc - w takiej rzeczywistosci zyjemy:)

Gość jego mała
"dlatego ze w naszym spoleczenstwie nadal kobiet aniewiele znaczy bez mezczyzny" tak se tłumacz, to prosta droga by w taką brednię uwierzyć i dać facetom pole do popisu jak studiujesz i zdajesz egzamin, pyta cię ktoś czy jesteś mężatką i zależnie od tego w stawia taką czy inną ocenę? jak kupujesz bilet lotniczy by znaleźć się w upragnionym miejscu, patrzy ktoś czy lecisz sama? jak realizujesz swoje hobby, ktoś ci tego zabroni bo nie masz chłopaka? nie dostaniesz prawa jazdy jeśli nie stawisz się z partnerem po odbiór? ??????