Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM PO POWIEKSZENIU UST

JESTEM PO POWIEKSZENIU UST PREPARATEM SURGIDERM

Polecane posty

Gość JESTEM PO POWIEKSZENIU UST

SURGIDERM TO NIE RESTYLANE ALE NAJNOWOCZESNIEJSZY KWAS HIALURYNOWY, NIE POCHODZENIA ZWIERZECEGO..WCHLANIALNY..EFEKT OD 8- 10 MIESIECY

Gość Cukiereczekkkkkkk
A ja jestem po podaniu SurgiLIPS®.To jest preparat specjanie przeznaczony do powiekszania ust.Jestem zadowolona i moje koleżanki również ,ponieważ nie wyglądają sztucznie jak napompowane bańki.Podaje link to same poczytacie więcej na ten temat.U nas ampułka kosztuje 950zł.Pozdrawiamy zadowolone z zachodniopomorskiego. http://www.surgilips.pl/

Gość gość
Witam Was dziewczyny :) Pierwszy raz powiększałam usta 1 lipca,szczerze mówiąc na następny dzień szału nie było i niestety miałam grudki.Zaczełam masować usta i pięknie się wszystko wchłonęło ale niestety górna warga była nie równa:( po prostu bylo widać gdzie została wstrzyknięta większa ilość kwasu a gdzie mniejsza bądź nic :( po 10 dniach poszłam jeszcze na 0.5ml by górną wargę doprowadziła do porządku ale niestety:( mija miesiąc a ja nadal mam nierówną wargę:( kształt jak najbardziej jest ok ale gdy się uśmiecham widać nierówności.Masować nadal czy pojechać do salonu i pokazać? Z góry dziękuje za odp