Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15letniarozpustnica

calowac sie na pierwszej randce 15 latkowie

Polecane posty

Gość 15letniarozpustinca
hura spotkałam sie z nim i wiecie co :D zrobiłam mu lodzika. Powiedział mi ze to to samo co buzi z jezyczkiem tylko w innym miejscu wiec dlatego sie zgodziłam. Mniam pycha to od dziś moje nowe hobby

Gość 15letniarozpustnica
Łohoł zabawa w podszywanie się.. juz skończyłeś? Było tak fajnie przecierz.. ;/ Załosne.... Ej, jestem tylko człowiekiem a "kto pyta nie błądzi" ok? Szmata? Przepraszam nie przesadzacie troche? Gimnazjaliski sie szmacą? Za półroku wychodze z gimnazjum... bez przesady. Mówicie jak moja babcia bo "50 lat temu tak sie nie robiło". Co macie do młodzieży? bo zachowujecie sie w stylu "ja tego nie robiłam/robiłem inni tez nie moga!!" na tym ma to polegać? I tak nikomu nie zabronicie sie całować, miziać ani kochać ludzie prosze pomyslcie troche. Wbrew pozorom od całowania do se xu jest troche wiec nie róbcie ze mnie jakiejs kur wy za przeproszeniem!! Wchodzisz by zapytac sie o opinie a tu Ciebie wyzywaja od najgorszych dupodajek ;/ sory ale FORUM do takich miejsc raczej nie nalezy wiec troche szacunku. To ze jestem mlodsza nie oznacza ze mozna mnie poniżać!!

Gość tysia02
Ja tego nie potępiam...Potrafię to zrozumieć... a tak w ogóle to jak doszło do lodzika? Które z was zainicjowało tę sytuację? sorry że jestem taka ciekwska:-D

Gość dziecko pomyśl trochę
ehhh nie oceniam cię, za młoda jestem by to robić:P ale uważam dokładnie jak jak napisałam - szanuj siebie i swoje ciało masz dopiero 15 lat i dopiero (sama piszesz) nauczyłaś się całować - może wiec poćwicz, ale z kimś na kim bedzie ci zalezec a nie z pierwszym lepszym na pierwszej randce... ja święta nie byłam, ale swoją wartość znam i wyznaczam ją sama pytałaś czy wypada całować się na pierwszej randce - NIE WYPADA najwyżej buziak w policzek na pożegnanie

Gość woreczekk
weżta sie do nauki dzieci

Gość PKZWZ
A ja myśle ze to jest indiwidualna sprawa.... zrobisz co zechcesz.... poco sie rozpisywac na ten temat...szanuj sie i juz... bedzie ok... pa

Gość kałwa
p o j e b a ł o ? ? ?a co to jest randka?

Gość kopacz
ja to bym dupy dał!!!

Gość kopacz
D U P Y ! ! !

chcesz całować z językiem kogoś kogo nawet nie znasz? :o to pierwsza randka czy pierwsze spotkanie w ogóle? :D:D

wiek jest nieistotny, współczuję tym, dla których to tak niewiele znaczy, że są w stanie robić to z osobami, których nie darzą szczególnym uczuciem, bądż z tymi, którzy widzą w tym tylko rozrywkę. :) Szanujący się człowiek nie daje siebie zanim nie przekona się, czy warto... :)