Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADIAAAAAAAAAAA

MÓJ FACET NIE CHCE EKSPERYMENTÓW W ŁÓŻKU!!!!!

Polecane posty

Gość NADIAAAAAAAAAAA

Mój facet nie chce eksperymentować w łóżku i juz niewiem jak go przekonać... przeważnie to kobiety nie chcą a u mnie jest odwrotnie jak chce spełnic jakąś swoją fantazje słysze: nie! już niewiem co robić bo mam dość już kochania sie w mieszkaniu i w tych samych pozycjach( a próbowaliśmy chyba wszystkich) chciałabym zabawek z sex shopu albo kochać sie w dziwnych miejscach ale jak narazie słysze nie... macie podobny problem to piszcie...

Gość NADIAAAAAAAAAAA
dziękuje za słowa współczucia i jest to ból monotonii w sypialni...

Gość docia 22
a moze sie tego boi ze cos nie wyjdzie

Gość OGŁASZAM ŻAŁOBE Z TEGO
POWODU

Gość taaaaaaaaaaaa
nie chce z Tobą bo ze mną to robi:D

Gość nadiaaaaaaaaa
nie boi sie ale jemu wystarczają standardowe pozycje a ja chce czegoś więcej troszke zaszaleć a nie ciągle to samo... jedyne czego boi sie są zabawki z sex shopu ale to chyba jak prawie każdy facet ma manie na tym punkcie że skoro chce zabawki to znaczy że on mi już nie wystarcza a ja chce tylko ciut urozmaicenia bo on mi wystarcza w zupełności!!!

Spróbuj go przekonac a jesli nie to skończ z nim bo już zawsze bedziesz nieszczesliwa.

Gość nadiaaaaaaa
i chyba skończył sie temat :(

stary temat ale niestety dalej na czasie;( ja ostatnio zaproponowałam chłopakowi kupno wibratora i innych gadzetow dla urozmaicenia naszego zycia ale sie strasznie oburzył ;o pare razy chciałam sprobowac seksu analnego ale ku mojemu zdziwieniu nie zainteresowało go to. zaczełam sie sama dotykac na jego oczach bo podobno to wiekszosc facetow kreci a jego jak zawsze nie, opowiedziałam mu moje wszystkie fantazje a on sie wykreca juz ponad pol roku ze nie ma czasu, jest zmeczony, nie ma głowy do myslenia teraz na takie tematy itd. czuje sie strasznie głupio z tego powodu jak jakas dziwka mimo tego ze on jest moim pierwszym ;| najlepiej to kochałby sie w paru ulubionych pozycjach. czasem tylko udaje mi sie go przekonac do czegos: m.in do nowej pozycji ale tylko na moja prosbe, ja tez kupiłam zel do masazu i seksu oralnnego, no i dzieki mnie przetestowalismy wszystkie gumki durexa bo tak to bys sie kochali do tej pory w classic'ach ;| moze na swieta sprobuje gre erotyczna ale czasem zaczynam miec powoli dosc takiego seksu

Gość Piotroo
Współczuje, mam ten sam problem z niewielką różnica, ona nie rozwija fantazji Pozdrawiam pogadamy o tym?

niestety, wydaje mi sie ze nie ma co tu duzo mowic. tylko uzalac sie nad tym faktem ze wiekszosc facetow jest słodkimi swintuchami z ktorymi mozna sie dobrze zabawic. ja kocham swojego chłopaka dlatego staram sie byc tolerancyjna we wszystkim ale w tej sprawie nawet rozmowy nie pomagaja, poniewaz mimo obietnic dalej jest tak samo;( biedna ja ;(