Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może dziś

Niepełnosprawna dziewczyna, szansa na miłość.

Polecane posty

Gość a może dziś

Tak. Załozyłam ten topic bo stwierdziłam, że kazdy sposób poznawania jest dobry, w necie tylko trzeba bardziej filtrować informacje:) ale flirtowac można tak samo... ;) Jestem ładną kobietką, i sympatyczna, spontaniczna, troszkę romantyczna i niezalezna. Z niepełnosprawnością. z innym sposobem poruszania się, bo na wózku...Cóż z tego? Nic. Szukam miłości. Jak wiekszość. Czy to sprawnych czy mniej. Pozdrawiam. PS. No i gdzie ten książę? :P

Gość niestety ja to nie ksiaze
tylko kobieta ,ale ci zycze, zeby sie spelnily twoje zyczenia

Gość jeden topic
i juz szukasz ksiecia? :P musisz bardziej sie wysilic. Ps. Moja sugestia jest taka ze powinnas zmienic forum - tu sa albo same baby (niezbyt pomocne) albo niedojrzali emocjonalnie osobnicy plci prawie meskiej (zupelnie nieprzydatni:P )

Gość a moze dzis
Hmmm...z tym księciem to zartowałam. nie ma ideałów, sa ludzie...czasem bardzo wartościowi. I takiego mężczyzne chce poznać :) Po za tym sam też nie jestem idealna...jak sie w kurze to potrafie byc okropną zołzą! Pozdrawiam :P

Gość a moze dzis
Amant...ja też nie :P

Gość okijw
masz jakieś zalety?

Gość Yossarian25
Ciekawe czy ten topic jeszcze zyje i czy autorka pierwszego posta go sprawdza. Jesli tak to moze jestem chetny cie poznac :)

Gość brak słów
ty Jacuś to chyba jesteś mocno "skaleczony"... pozdro dla autorki mój mąż jest niepełnosprawny i jest super; w każdej dziedzinie! powodzenia dla ciebie

no bo taka jest prawda z dziewczyna na wozku nie pojdzie sie do dyskoteki bo ja trzeba tam wniesc bo sa schody, nie potanczy sie no bo na wozku, jz o seksie nie wspomnie bo pewnie ta sfera lezy jak ma niedowlad nog :o

Różne są rodzaje kalectwa - ciężkie, lżejsze. Kalectwo, jakie sobą reprezentuje jacek przebija wszystko.. :O Pewnie jak to napisał to aż się spuścił z radości.. :O jacek jesteś zerem:D 🖐️ A do Autorki topicu:) jestem pewna, że znajdziesz swojego księcia:)

Super ! Podoba mi się Droga Autorko, cudny optymizm-godny pozazdroszczenia i ta aura ciepła-bijąca z Twoich słów :) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Szczęśliwy będzie ten książe, który Cię odnajdzie :) 🌻

Jacek Brak słów, na Twoje marne, jakże chamskie wypociny :O Obyś dożył późnej starości jako zdrowy, PEŁNOSPRAWNY człowiek. Ale do złych ludzi zło lgnie, bardziej - jak myślisz... Więc może przyjść czas że Ty będziesz musiał zmierzyć się być moze nawet z kalectwem, ale w takim momencie zostaniesz sam, bo któż chciałby spędzać czas z takim gburem jak Ty :P Dodam tylko, że jesteś żałosny

a wy jestescie zaklamane i jej niepotrzebnie slodzicie ja stawiam sprawe jasno nie pocieszajcie ją :o jestescie bardziej okrutne odemnie

Gość jasne że tak
to niedelikatne, co napiszę... wózek to nie koniec świata, sama o tym dobrze wiesz... przez 6 lat uczyłam się w szkole integracyjnej i wiem, że kalectwo, większego czy mniejszego stopnia, nie musi być żadną przeszkodą w osiągnięciu szczęscia. szczerze mówiąc, nie jesteś w najgorszej sytuacji - pomyśl o ludziach, którzy np. rodzą się ze zniekształconą twarzą... był w szkole taki chłopak, który miał stale otwartą buzię 0 zrób szeroko "ooo" - chyba coś z kościami twarzy, z budową... w kązdym razie - nieuleczalne, nie do zoperowania... pomyśl, jak komuś takiemu trudno mówić, jeść, o spojrzeniach i reakcjach ludzi nie wspomnę :/ Sama piszesz, że jesteś ładna, sympatyczna - masz duuużo większe szanse na szczęście niż ludzie pełnosprawni, ale zgorzkniali i zniechęceni! Inna sprawa, że budynki są w większości niedostosowane do potrzeb ludzi jeżdżących na wózkach... może, jak nie będzie kiedy windy, poproś paru przystojnych chłopaków o wniesienie Cię na schodach - zobaczysz, jacy poczują się męscy i jeszcze zaproszą Cię na kawę ;)

A Ty jesteś frajer!!! Każdy człowiek ma szansę na normalne życie, a taka ładna - mimo że niepełnosprawna - dziewczyna ma większe prawo do szczęścia, niż taki uwłaczający społeczeństwu typ, jak Ty! Z reguły nie ubliżam ludziom, ale sam mnie sprowokowałeś, uważam - że jesteś \"nieludzki\" w swoich wypowiedziach i radzę , zanim następnym razem rzucisz jakimś nieprzemyślanym \"mięsem\" (bo tak Twoje marne wypowiedzi można określić) policz do dziesięciu i zastnanów się tyleż samo razy :classic_cool: To by bylo na tyle, pozdrawiam

Gość u p u p u p

Gość bnbnbnbnb
Do gory

Gość _kredens_
książąt całe stado , królów kilku , cesarz jeden.....

Gość Złe miejsce wybrałaś
na takie pytanie. Czytam to forum już od kilku miesięcy i w większości piszą tu osoby zakompleksione, próbujące dowartościować się krytykowaniem innych. Jeśli ktoś spędza dużo czasu na kafeterii, to może pomyśleć, że ludzie w prawdziwym świecie też są tak beznadziejni jak pewne typy tutaj. Na szczęście w rzeczywistości istnieje wiele wartościowych osób, dla których Twoje kalectwo na pewno nie będzie przeszkodą. Może na początku znajomości będzie trochę niektórych odstraszało, ale jeśli faktycznie jesteś osobą wesołą i pogodną, to nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem sympatii. Każdy z nas ma jakieś wady. Niektórzy są otyli, inni mają jakieś blizny, krzywe zęby itd. Kiedy się w kimś zakochujemy, przestajemy patrzeć na powierzchowność. Wystarczy, że ta osoba ma piękne wnętrze. Sama zawsze gustowałam w przystojniakach o atletycznej budowie ciała, a zakochałam się w niskim (według wielu osób na kafeterii niski wzrost mężczyzny uchodzi za kalectwo), drobnym, niezbyt urodziwym chłopaku. I wiesz co? Mam w nosie jego powierzchowność, bo ma cudowną osobowość i jest dla mnie tym jedynym i najwspanialszym. Pozdrawiam i życzę Ci dużo szczęścia :)

Gość pokek
witaj milosci mego zycia zobacz moje zdjecie na internecie psel pokek jak chcesz to napisz domnie odpisze lub zadzwonie napewno 796409586 pozdrawiam ciumek