Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla07

hipoglikemia? ale skąd ?

Polecane posty

Gość alla07

Witam, Zrobiłam sobie kilka dni temu badania krwi i wszystko jest OK. poza poziomem glukozy, który mam bardzo niski ( poniżej dolnej granicy). Lekarka uczuliła mnie, że mam jeść więcej słodkich pokarmów bo inaczej może grozić mi zapaść( śpiączka). Problem w tym że ja jadam sporo słodyczy i słodkich owoców, jogurtów itp. a wyniki poziomu cukru od lat mam takie same tzn niedocukrzenie. Stan mojego zdrowia nie odpowiada diagnozie. Czuje się dobrze nigdy nie mdlałam, nie ma problemów z koncentracją, drżenia kończyń,rzadko niewam zawroty głowy , wszytsko jest OK. tylko nie znajduje wytłumaczenia skąd tak niski cukier. O pomyłce w badaniu nie ma mowy bo jest to juz któres badanie w moim życiu. W internecie szukałam informacji ale są one bardzo skąpe. Może ktoś z Was ma hipoglikemie i potrafi mi powiedzieć skąd to się bierze. pozdrawiam Ala

Gość zaburzenia w działaniu
trzustki a dokładniej w wydzielaniu hormonów, może masz za dużo insuliny lub za mało glukagonu? Ja bym poszła do innego lekarza, co on na to powie, bo to faktycznie może być niebezpieczne i wymagać leczenia

Gość alla07
dzięki , planuje konsultacje u innego lekarza by miec spokojne sumienie