Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanica

jak wyszczuplic nogi jezeli nie moge cwiczyc?

Polecane posty

Gość pytanica

Figurke mam ok, ale grube uda. Na aerobiku nabawilam sie kontuzji kolana, jak tylko zaczne cos cwiczyc zaczyna pobolewac, a potem jest tylko gorzej. Na basen nie mam mozliwosci chodzic, bo nie ma go tu gdzie mieszkam. Czy ewentualnie dlugie spacery by cos pomogly? Tak 30-60 min co drugi dzien?

Gość nic cin nic
raczej nie ja też mam ten problem z nogami.Spaceruje 2x dziennie po 40 minut i nic

chyba rowerek. lezysz na plecach i pedalujesz. ale zastanawiam sie po co chcesz cwiczyc jesli nie mozesz? odpusc sobie narazie, wylecz kontuzje i wtedy zaczynaj. nie umrzesz od tego a kolano masz tylko jedno. mozesz sobie robic za to pilling kawowy i owijanie w folie.

Gość jfjf
może tzw ćwiczenia izometryczne, napinanie mieśni, na uda dobre są np takie cwiczenia, siadasz na podłodze, masz nogi od krzesła między swoimi nogami i zaciskasz mieśnie nóg, w tym mocno uda, to są dobre ćwiczenia wyszczuplające uda, szczególnie wew.strone. wiadomo że nie bedzie efektów szybko, ale możesz popróbowac zanim kolano nie dojdzie całkiem do formy

Gość pytanica
Dzieki dziewczyny, tylko w tym problem, ze ta kontuzja byla dosc dawno, myslalam, ze sie wyleczylam, bo nic mnie juz nie bolalo. Wtedy postanowilam wrocic do cwiczen, pocwiczylam w domu tak 30min i wszystko wrocilo..wiec chyba w ogole nie moge cwiczyc. Rowerek tez odpada. Boli mnie nawet od polprzysiadow.

Gość pytanica
Aha, a odnosnie do tego foliowania..czy przed zawinieciem sie w folie czyms te udka posmarowac? oczywiscei po peelingu

Gość mam wade + 2 dioprie
a jakie cwiczenia poleciacie na zewnetrzne czesci ud bo mam za szerokie uda i za grube:(

Gość kdyur

Gość kkiygc

Gość bnfxgxf

Gość uguyg
uda posmaruj imbirem rozrobionym w wodzie, ma być taka papka, możesz też zrobić sobie taką mieszanke, troche oliwki, kawy- jak do pillingu,cynamonu i własnie imbiru