Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moraira

wojna plci

Polecane posty

Gość Cykucki
Oczywiście, że zauważyliśmy. Baba nie byłaby sobą, żeby nie usiłowała do siebie zrazić, a przynajmniej zniechęcić mężczyznę.

Gość Downka
to chyba nie tylko kwestia forum tylko w ogole...kazde musi stawiac na swoim i tyle...na tym ten swiat stoi i juz:P

z reguly mezczyzni sa wrogo nastawieni do inteligentnych, ladnych zaradnych kobiet. Dlaczego? Boicie sie, ze slabo przy nich wypadniecie?

Gość Cykucki
Ja się nie boję, moja droga. Owszem, sprawia mi dużą satysfakcję obcowanie z inteligentną, dobrze wyedukowaną, błyskotliwą kobietą.

Pewnie jestes wyjatkiem, a wyjatek potwierdza regule ;)

Gość Cykucki
Byłbym skłonny podzielić Twoje zdanie, tylko proszę mi ładnie wytłumaczyć, jak mam to często stosowane w dyskusjach powiedzenie rozumieć?

o wyjatku? Coz czesto jest tak, ze kobbieta majaca zainteresowania, pasje, posiadajaca duza wiedze, czesto jest okreslana jako ta co zadziera nosa. ;) A Ty skromnoscia nie grzeszysz ;)

Gość Cykucki
Nie grzeszę skromnością? A zechcesz wskazać w którym miejscu nie zgrzeszyłem skromnością? Czy może moim oświadczeniem, że lubię towarzystwo inteligentnych i wykształconych kobiet?

Gość Cykucki
Poza tym, moja droga, niczego nie wyjaśniłaś. Proszę o wyłożenie, jak należy rozumieć treść powiedzenia: "Wyjątek potwierdza regułę". A więc?

Ze jestes wyjatkowy i lubisz otaczac sie inteligentnymi kobietami, a skoro takie Cie otaczaja swiadczy to o Twoje atrakcyjnosci w szerokim tego slowa znaczeniu ;). Prosta dedukcja ;)

Gość Cykucki
Gdzie zostało napisane, moja droga, że ja jestem wyjątkowy? Proszę trzymać się faktów a nie na użytek chwili dorabiać nie mającą nic wspólnego z faktami, ideologię.

Jasne,że wojna płci była,jest i będzie :) Tylko wg mnie właśnie kobiety inteligentne,mądre nigdy tej wojny podsycać nie będą,bo dobrze wiedzą,że unikając jej mogą o wiele więcej zyskać ;) Natomiast głupie będą robiły odwrotnie byle tylko wytknąć facetom ich niedoskonałość :classic_cool: A prawda jest taka,że jedni drugim są potrzebni :classic_cool:

Gość Zadowoloni
Bedzie wojna bo facet to moze byc zadowoloni bo w koncu moze sie cieszyc tym co ma a kobieta to ciagle szuka czegos lepszego. Jest tak ... gdyby byl sklep gdzie sie oglada i kupuje facetow to ..... kobieta wchodzi i na pierwszym pietrze to mozna kupic faceci ktorzy sa przystojni, ale to nie wystarczy to kobieta chce wiedzic co jest na drugim pietrze, na drugim sa faceci ktorzy sa przystojni i madrzy, ale jest trzecie pietro w tym sklepie to kobieta idzie sprawdzic co jest na trzecim pietrze. Tam sa przystojni, madre i bogate faceci ale jest czwarte pietro, to z normalnej ciekawosci kobieta idzie zobaczyc co tam jest. A tam wystawa facetow, przystojnych, madrych, bogatych i z bardzo duzymy penisami. Ale.... jest piate pietro i tak jak kobieta to muszy zobaczyc co tam jest... a co tam bylo to same sobie dodajcie...... fakt jest ze kobiety szukaja zawsze za czyms lepszym. :) i dlatego klutnie i wojna taka malutka zawsze bedzie...

Gość Jestem zadowolona bardzo
Ale kto by nie byl ciekawy co jest na ostatnim pietrze ?? :)

Gość Orfeusz i Eurydyka
Ja bym nie był ciekawy. Na parterze także.