Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-katarzyna

Rosja Kto jest stad?

Polecane posty

Gość E-katarzyna

Gość od jurta
a co Ty tam robisz Słonko? dobrze tam masz?

w sumie to nie wiem do kogo to pytanie:) ale ja w rosji nie mieszkam obecnie, przeprowadzilam sie do PL w wieku 8 lat.ostatni raz bylam w rosji ponad 2 lata temu i bardzo juz tesnie:(

Gość E-katarzyna
Witam! bardzo milo ze z Rosji tez jest ktos! Jestem z Petersburgu. Wczescniej mieszkalam na dwa kraje w zwiazku z nauka. Studiowalam w warszwie. A teraz praezrowadziam sie znow do Rosji, z czego bardzo sie ciesze, tylko bardzo tesknie za Polska!

Gość agaderska
e katarzyna a jestes Polka z pochodzenia? ciekawi mnie za czym tesknisz z Polski ;) :D

Gość E-katarzyna
Obywatelstwa polskiego nie mam i nigdy nie mialam ale z pochodzenia jestem Polka. Przyjechalam do Polski sama bez rodzicow aby studiowac gdy ukonczylam 17 lat (w Rosji matura wczecniej niz w Polsce). Mieszkalam w Polsce 7 lat, ale pozniej wrocilam do Rosji. Najpierw bardzo przezywalam, ale teraz bardzo sie ciesze ze tak sie stalo. Za Polska tesknie. Nawet bardzo. Bardzo chce wrocic, ale nie na zawsze. Tyklo w odwiedziny. tesknie za wszystkim... Za przyjaciolmi, po prostu ludzmi, kultura, polskimi miastami, polskim ukladem zycia, zwyczajami, polska Wigilia i Wielkanoca, za Zakopanem i Gdanskiem, Warszawa i Krakowem, Mazurami... Nie bylam w kraju juz ok. 2 lat. na pewno sie kraj pozmienial ale mam nadzieje ze tylko na lepsze