Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laliqueeeeee

od dzisiaj - z 56 do 47!! glodowka, start!!!!!

Polecane posty

Gość laliqueeeeee

zaczynam od dzisija, jeszze nic nie jadlam, pije wode, pozniej wypije bulion (6 kcal) i zobaczymy co dalej. Napisalam w tytule glodowka ale mysl ze to bedzie po prostu bardzo nisko kaloryczna dieta. Ktos sie chce przylaczyc? Lat 25, 56 kg, 165cm cel 47kg

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ty sucha jestes

Gość przeciez
56 kg do twojej wagi to idealnie!!!dziewczyno 47kg to masakrycznie malo !!!jesli juz chcesz schudnac to pocwicz troche i max zejdz do 50 kg zebys sobie krzywdy nie zrobila....

i tak nie poslucha, zjedzie na tej glowoce do 45 a potem dopadnie jojo bo zapomni, ze z glodowki trzeba tez wyjsc.

Gość laliqueeeeee
po pierwsze: jestem przygotowana, glodowjke robilam nie raz po drugie: efektu jojo nigdy nie mialam poniewaz po glodowce albo drastycznej diecie przechodzee na 3 etap south beach lub nie lacze po trzecie: mam bardzo lekkie kosci i wygladam dwa razy grubiej niz kolezanki o tej samej wadze Nie jestem nastolatka ktora chce byc modelka, nie bojcie sie, wiem w jakiej wadze czuje sie najlepiej, bo jestem drobna

Gość wchodze w to
ja mam 58 i tez chce spasc ok 8kg startujemy

Gość laliqueeeeee
do wchodze w to - super! witam! planujesz glodowke czy jednak cos jesc?

Gość joj
czesc. Mam 22lata waze 54kg i tez mam 165cm wzrostu. Chcialabym schudnac do 48 ale to chyba nierealne. Schdze najwyzej do 50kg i zastoj, i ani deko nizej. Rezygnuje od dzisaj ze slodyczy i jedzenie po 18 zobaczymy jak mi pojdzie.papa

Gość raz kozie smierc
witam ja od dzis rowniez zaczyna dietke bo wiosna tuz tuz... a ja nie chce przywitac jej z waleczkami zwisajacymi gdzie popadnie:/ moj plan to jeden posilek dziennie o stalej porze okolo 15 rzecz jasna obiadek :)

Gość piekna i szczupla
podoba mi sie ja tez mam 25 lat 167 cm i waze jakies 53/54 nie wiem dokladnie do piatku musze wygladac szczuplej co bedzie potem nie wazne ale koniecznie w piatek brzuszek musi byc plaski, czyli 51 kilo max, mam 5 dni tylko ze zjadlam juz jogurt naturalny i jablko

Gość laliqueeeeee
ja w ogole nie jem slodyczy wiec nie mam czego ograniczyc:) ale postaram sie pic mnostwo wody, moze to zmniejszy głód. Zjadlam dzisiaj winogron, nawet ok, ma duzo wody.Mysle ze jesli nie wyjdze mi z glodowka to przynajmniej ogranicze go kilkuset kcal dziennie, bedzie ok

Gość laliqueeeeee
mnie tez zalezy na piatku Bo jak w ten piatek poszlam na impreze i nie moglam dopiac spodni to od razu podjelam decyzje!:)

Gość wiśia
A ja mam 172 i waze 90 i nie obchodzi mnie to czy jestem za gruba czy za chuda i tak uwazam ze piekno i uroda i moda to rzecz indytwidualna bo kazda z nas jest piekna dziewczyny nie dajcie sie zwiesc tym co plota inni same musimy wybrac czy kieruja nami inni czy to co nam sie podoba od nas samych zalezy pozdrawiam

Gość joj
do wisia---> a czy Ty myslisz ze ja sie odchudzam dla kogos innego niz ja? Nie podoba mi sie fałda na brzuchu i grube uda, źle się z tym czuje i chce schudnac, od 2 miesiecy tez chodze na silownie 3 razy w tygdniu, choc ostatnio nie bylam 3 razy z powodu przeziebienia. Od pierwszych wiosennych dni, rzucam siłownie na rzecz biegania. Bieganie to najbardziej spalajacy tłuszcz sport. Poza tym kształtuje miesnie brzucha, posladkow i ud. Dlatego nie moge się już doczekać ciepłych dni:) Trzeba tylko będzie wydać kase na dobre buty:p Odkad zaczelam chodzic na siłownie polubilam ruch i wlasciwie moglabym chodzic czesciej ale dojezdzam na ta silownie 25km wiec bardziej mnie meczy to dojezdzanie niz same cwiczenia. Wracajac do tematu, odchudzam sie tylko dla siebie, i nic tego nie zmieni:)

Gość laliqueeeeee
ale ja tez wychodze z tego zalozenia, i jesli najlepiej czuje sie wazac ponizej 50kg to nikt mi nie wmowi ze bede za chuda itd. To jest indywidualna sprawa zarowno w jedna jak i w druga strone

Gość joj
dokładnie:) A mam jeszcze do Was pytanko: czy Wy jakis sport uprawiacie? Lub macie zamiar ćwiczyć?

Gość laliqueeeeee
ja chodzilam na fitness (step, pilates) ale przestalam bo nie mam teraz mozliwosci. Myslalam zeby zaczac, u mnie egekty najlepsze daje step bo mam grube nogi. Chyba przejrze inne posty i znajde jakis zestaw cwiczen

Gość joj
no ja własnie tez mam grube nogi a własciwie uda.

Gość blanka192
oooo ja swoje odchudzanie zaczynałam z większej wagi bo aż z 102kg i zeszłam do 70 w 3 miesiące zgubiłam 32 kg,ale to tylko dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl powiem wam,że jestem zadowolona do dnia dzisiejszego bo efektu jojo nie ma;)