Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość docia 22

dziewica i chyba zostanie do konca

Polecane posty

Gość docia 22

mam faceta i probujemy uprawiac sex od 3 lat ale nie wychodzi bo za kazdym razem gdy probuje wejsc we mnie to czuje zajebisty ból i go odpycham nie wiem czemu sie tak dzieje ale wiem ze chce to zrobic pomózcie

Gość idz do ginekologa

Gość kama....
próbowałaś żelu nawilżającego?

Gość kjijijoi
wiesz rozumiem Cię bo też tak mialam...a ginekolog mówił że wszystko ok-najpierw zaczeliśmy od tego że to ja byłam na górze-wszystko wtedy kontrolujesz-potem zmienialiśmy pozycje a od jakiegoś czasu już kochamy się w różnych pozycjach i uwielbiam sex:)

Gość docia 22
moze dlatego ze moj partner nie chce zajsc w ciaze i zaklada takie grube gumki z napisem stomil olsztyn sam je wycina z detek od traktora :(

Gość kjijijoi
i faktycznie żel pomaga:)

Gość docia 22
zel pod prysznic ?

Gość docia 22
bylam i przepisal zel tylko ze nie jest potrzebny bo wejsc wejdzie ale nie moze sie przebic

Gość kjijijoi
żel nawilżający intymny dla kobiet

Gość docia 22
a szkoda bo mam tez taki fajny do wlosow ;( a tak bede musiala wydac kase

Gość docia 22
tylko ze ja teraz nawet sie przerazam jak on probuje wlozyc go a co dopiero jak bym ja miala sobie sama wlozyc

Gość docia 22
a ile czasu probowaliscie

Gość docia 22
a ile czasu probowaliscie

Gość kjijijoi
Podad pół roku-też się spinałam już jak na mnie leżał nagi ale jak to ja zaczełam być na górze lęk minął a teraz w każdej pozycji jest dobrze.

Gość dhgtrhrtd
e tam do końca życia! kiedyś trzeba to zrobić, wcześniej tym lepiej, trzeba zacisnąć zęby i już, potem poczujesz w końcu przyjemność a nie ból.

Gość acdca
do osoby z 12:27, to było genialne!!! do autorki: twój partner powinien zrobić to palcami, a ty maksymalnie się rozluźnić

Gość eeeeeeeeee
nie ma postu z 12:27

Gość ateistka_____
możesz iść do ginekologa przetnie ci błonę skalpelem w znieczuleniu bo prawdopodobnie jesteś w tym niewielkim odsetku kobiet ze strasznie grubą błoną albo strach cie paralizuje - wtedy też stosuje się takie rozwiązanie a dziewictwo to nie żadna głupia błona - naprawdę

Gość kwiatki__bratkii
nieprawda z tym szybkim nacięciem w gabinecie:/ naczytałam się takich bzdur w internecie i po pierwszej wizycie (po wielu próbach odbycia stosunku) jak ginekolog powiedziala ze moja blona jest gruba i potrzebny zabieg ucieszylam sie ze raz dwa i bedzie po wszystkim, okazalo sie ze jest to zabieg chirurgiczny jak kazdy inny i odbywa się w szpitalu pod pełną narkozą. :D Powiem Wam, że to najlepsze co mnie spotkało, myślę że normalnych warunkach bym tego nieprzeżyła, a tak jednego dnia zrobiono mi zabieg (spałam) ból czułam dopiero po przebudzeniu, ale i tak pewnie był niczym w porównaniu z tym co bym przeżywała na żywca, a przyznam się, że ledwo chodziłam, miałam jeszcze takiego dużego tampona w środku, (przed zabiegiem nie mogłam nigdy włożyc najmniejszego nawet) :P Następnego dnia mnie wypisali i było ok! Co prawda, została blokada psych przed bólem, w ramach terapii pani doktor zapisała mi tabletki ktore mialam wkladac gleboko w pochwe i kazala uzywac tamponow zeby przelamywac te blokade. Mówiła też, że miała małżeństwo z kilkuletnim stażem z nieskonsumowanym związkiem właśnie z powodu zbyt zrośniętej błony, ale przez lata problem ii wstyd tylko wzrastał, aż się zdecydowali udać do lekarza, teraz mają dzidziusia:)