Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewentualnie powiem

Marzy mi się tyłeczek w obcisłych majtach typu szorty, a czemu, a czemu..

Polecane posty

Gość
Mężczyźni za nic nie muszą się wstydzić, a to dlatego że zawsze postępują szczerze, zgodnie ze swoją naturą. Zgodnie z prawem naturalnym, bo mężczyzna jest ucieleśnieniem sił natury. Nie wierzę że o tym zapomniałaś, więc po prostu ohydnie kłamiesz!:classic_cool:

postępują szczerze, zgodnie ze swoją naturą ,tylko , że natura zmienia sie co pięć minut :classic_cool:. Także można przyjać , że po każdej zmianie wcześniejsze występki stają się niezgodne z teraźniejszą naturą, w związku z czym są zle i musicie się ich wstydzić. Ot co :classic_cool:

Gość
A skąd pomysł, że się zmienia. Nie uległa zmianie od siedemnastu miliardów lat, to nagle teraz się wszystko odmieni?:D Mając na myśli tymczasowe fluktuacje jak wszystko mylisz:classic_cool:

jak to skad :O z doswiadczenia bejbe , z dosiwadczenia :classic_cool:

Gość
Proszę z drugiego akapitu wykreślić \"jak\":classic_cool: zostało jako resztka \"jak zwykle\" którego nie użyłem bo pomyślałem, że możesz wpaść w bezrozumna złość. Doświadczenie to taka śmieszna sprawa, dzięki której człowiek uczy się np, że samochód nie służy do podróżowania po torach jak pociąg. Tymczasem PRZED byłby w stanie przysiąc, że coś takiego jest możliwe:classic_cool: i jak tu mu wierzyć?

Gość
Zagłosowałem \"1\" żeby k.u.r.w.iszcze nie popadło w katatonię z radości.:o

wiem ze to mial byc cios ponizej pasa, ale nie ugne sie pod nim, bo wiem ze to nadal jest mozliwe! Widzialam na filmach :classic_cool: I moze kiedys jeszcze raz sprobuje:classic_cool:

Gość
Nie no, tyłek ok, ale takie gięcie się przy ścianie z podwiniętą bluzką wypełnia znamiona przegranego życia:o no bo kto to ogląda? wybladli onaniści lub wieśniaki z blokowisk, rzeczywiście godne źródło ocen :D ogólnie można takiej zapodać lukru pod serwetę ale imienia się nie zapamięta ten pan ma dziwne uszy

a ja mam takie fajne w zyrafki... sa super... hihihihitakie z nogawkami malutkimi.... majtki nie zyrafki...:P:)

Gość włodysław czeczucha
faktycznie, dosc dziwne.

Gość ikrons
radze wiec swojej dziewczyni ekupic fajne majtki - misterna pl