Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam mam pytanie od kiedy wasze dzieci przesypialy cale noce i o ktorej godzinie karmilyscie oststni raz przed snem

Gość agilka
karmilam piersia pierwsze dziecko do 1 rok i 4 m-ce.i dopiero po odstawieniu od piersi zaczal przesypiac cale nocki.ostatni RAZ KARMILAM PRZED SNEM ok.20 i potem ewentualnie nad ranem.w w jakim wieku masz dziecko?

Gość barbara22
witam! Moje dzieciątko zaczęło przesypiać całą noc ok 2 miesiąca. Po kąpaniu zasypiał (czasami jeszcze z godzinke sie bawił) budził się ok północy, jadł i zasypiał do rana. Budził się ok 9-11 rano. Pozdrawiam :)

Gość agilka
a moje drugie dziecko ktore ma 10 m-cy to karmie w nocy non stop praktycznie.przerwy na 2 godziny najwiecej,i znowu cyc. chyba bardziej niz o cyc chodzi o przytulenie bliskosc. zobaczymy potem jak przestane karmic pozdrawiam

Gość agilka
ktora z was karmi piersia? i czy wtedy dziecko przesypia cale nocki

moj pierwsze noce przesypila jak mial 5 miesiecy, ale to tez nie kazda noc jak mial 6 spal juz calusienka noc, o 18-tej ostatnie karmienie i spanie do 6-7, teraz spi nieraz do 8 od 18-tej wiec dlugo jest na butli

Gość agilka
na butli bezie cale nocki przesypiac.a na cycu........... to juz nie bardzo

Gość ojaglupiutka
moja przesypiala w wieku pol roku jakies 10 godzin a teraz ma rok i budzi sie nawet po kilka razy bo intensywnie zabkuje,niestety od tego jak dziecko zabkuje tez duzo zalezy.Nie wierze w butle bo u mnie nie bylo np roznicy spala tak samo czy dalam piers czy butle czy kaszke.Kazde dziecko jest INNE!

Gość agilka
do ojaglupiutka- to poradz cos zeby dzicko dobrze spalo

Gość mmammaam
Mója ma 5 miesięcy i najwięcej przesypia 5h bez jedzeni a jest nasztucznym...

bardzo dziekuje za odpowiedzi , moj maly ma 4 miesiace i czasem budzi sie w nocy po 3 godz. straszliwie glodny a innym razem wytrzymuje 6 godzin. pewnie jak bedzie dostawac kaszke na noc to zacznie przesypiac. sama nie wiem czy kaszke dawac mu po kapieli o godz 20.00 czy tez budzic go o 23.00 i wtedy kaszke? jak myslicie?