Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homerka

Facet uzależniony od gier komputerowych!!!Help!

Polecane posty

Gość homerka

Błagam Pomóżcie.Spotykam sie z facetem,ktory jest uzalezniony od komputera...tzn. od gier komputerowych.Gość ma prawie 30 lat i pora zeby zaczął poważnie myśleć o życiu, a on potrafi zapomnieć o calym świecie i grać.Nigdy nie chce wychodzić z domu,najczęściej nie sypia w nocy(bo gra oczywiście) potem nadrabia to w dzień.Jak mu groze odejściem to odskakuje od tego wstretnego komputera zeby mnie troszke ulagodzić,ale za pare minut sytuacja sie powtarza.Czy któraś z was miala,albo ma podobny problem.Ja juz nie wiem jak mu pomóc.Jak on nie skonczy sie tak zachowywać to chyba w koncu go zostawie bo ja juz nie mam sily!:(

Gość to sie leczy
ale facet sam musi chciec z tym skonczyc

Gość timtim
Daj sobie z nim spokój. Facet jest niedojrzały i tyle. W tym wieku powinien myśleć o rodzinie i dzieciach a nie pykać w gierki jak 15stolatek. Wszystko jest dla ludzi ale potrzebny jest umiar. On jak widać ucieka od realnego świata, obawiam się że z takim kolesiem nie stworzysz rodziny.

Gość a ty też jesteś walnięta
po co jeszcze z nim jesteś?odskakuje od komputera na chwilę żeby cię uspokoić?dziewczyno:O przecież nie potrzeba być geniuszem,żeby widzieć że komp jest dla niego na pierwszym miejscu,ty na którym zgaduj...

Gość Ewuś1325
Mój chłopak miał problem z alkoholem.A le ja mu nie groziłam że odejdę tylko odeszłam a to on musiał się starać żebym wróciła.Od tamtego wydarzenia minęło pół roku a on nie pije ale ta metoda działa tylko jeżeli wiesz że on cię kocha a przy okazji sprawdzisz co jest dla niego ważniejsze ty czy komputer