Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerine

blizny i obwisle piersi--- maaaaaaaaakabraaa

Polecane posty

Gość katerine

hej Wam dziewczynki. mam 2 glowne problemy.obwisle duze piersi-sport nie pomaga, i blizny na nodze i mala blizne na buzi. czasem mam ochotwe zabic sie przez to.wiem wiem ze to puste ale czasem czuje takie obrzydzenie ze mam ochote zwymiotowac-powaznie. napiszcie prosze co wiecie o operacjach plastycznych usuniecia blizn i podniesienia piersi.prosze .... moze jakies linki ze zdjeciami przed i po.z gory dziekuje i przepraszam za brak polskich znakow.papappapap

Gość mam to samooooooo
tzn blizny na nodze :( i jedną mam krótszą o 1,5 cm i czuję się fatalnie z tym...

Gość katerine
ja mam na dole nad kostka od wewnetrznej strony drabinke na jakies 10 cm po opreacji i blizne po tym jak mi kosc przebila skore, a na udzie mam az na jakies 20 tez po operacji tylko linie a nie drabinke.acha i jeszcze mala 4 cm blizna na tej samej nodze ´prawie na posladku :( a poza tym to na twarzy malutkie.ale i tak mnie wkurzaja gdy czasem ktos probuje sie przygladac mocnie(napierwszy rzut oka sie nie rzuca) no i te piersi.wie ktos ile kosztuje podniesienie.rozmiar mi odpowiada tylko chcialabym je podniesc.pozdrawiam wszystkie o podobnych problemach i ni etylko....

Gość na_zakrecie
pisałam kilkanaście topików niżej,że podniosłam biust-poczytaj sobie

Gość katerine
na zakrecie.juz przeczytalam wczesniej ale za malo informacji jak dla mnie... czy konieczne jest przesuwanie sutka czy nie mozna po ´prosty naciagnac skory,bo uwazam za to by wystarczylo. po prostu w gornej czesci naciagnac skore.no nie wiem. napisz mi jak mozesz czy znasz jakies inne metody i w ogole jakie znasz.dzieki

Gość na_zakrecie
przeważnie robi się nacięcie pod piersią,dookoła sutka i pod sutkiem-w kształcie kotwicy,można też tylko dookoła sutka,ale wtedy piersi wyglądają bardziej płasko,nie robi się nacięc od góry-pomyśl sama-można nosić duże dekolty i nie widać żadnych blizn,a nigdy nie wiadomo jak się to zagoi tak czy siak zabieg polega jednak na przesuwaniu sutka i z tego co czytałam większosc lekarzy preferuje tą bardziej ingerencyjną metodę,jak się już zdecydujesz i pójdziesz na konsultacje to porozmawiasz z lekarzem o swoich wątpliwosciach i on na pewno lepiej Ci wytłumaczy co i jak :-) a probując jak będą wyglądały moje nowe piersi też podciągałam sobie skórę nad nimi :-) w kazdym razie wolę blizny i sterczące cycki niż bezbliznowe "zwisy" pozdrawiam :-)

Gość katerine
to ja chyba zostane przy swoich piersiach.przynajmniej narazie.no bo skoro operacja tworzy tak duza blizne, to nie dla mnie. mam dosc blizn na nodze.nie zrobie sobie kolejnych...a jezeli chodzi o dekolty to moge ubrac odpowiedni biustonosz i wygladaja zajebiscie. a po zdjeciu gi orzed moim chlopakiem chyba jednak wole zeby troche opadly niz pokazywac mu kolejne blizny. teraz juz wiem ze zostawie moje piersi w spokoju i b ede trwala przy uprawianiu sportu-wiem ze ich nie poprawie ale tez ich stan sie wtedy nie pogorszy.pozdrawiam i dziekuje za wiadomosc i pomoc w podjeciu decyzji.........wlasnie ogladalam zdjecia podniesienia i te blizny naprawde mi sie ni epodobaja. przypominaja mi taka szmaciana pozszywana lalke.jakby piers byla zrobiona z kilku kawalkow materialu. :( mi chyba wystarcza te na nodze.... :( pozdrawiam.

Gość na_zakrecie
operacja plastyczna to nie wizyta u kosmetyczki,naprawdę trzeba być pewnym,że się tego chce :-) co do blizn,wokoł otoczki będą niewidoczne,bo znikną na granicy różnej skóry,pod piersią zginą w naturalnym załamaniu,tylko ta od brodawki w dół-tutaj w koncu zblednie i też mało widoczna ma być- przynajmniej ja się tej myśli trzymam (a moze to trwac rok,półtora) te na zdjęciach to przeważnie 10-14 dni po operacji,wiec i wyglądają nieciekawie ale ja mam nadzieje,ze nie będzie tragicznie.... pozdrawiam

Gość mongrzw
moje blizny sa dosc widoczne, w sumie nie przeszkadza mi to bo nie pokazuje sie na plazy bez stanika i striptiserka nie jestem; na kazdym goi sie inaczej , dlatego poogladaj swoje blizny czy sa szerokie? czy tylko nitki? bo byc moze wlasnie tak "szeroko" beda sie goic

Gość na_zakrecie
ja jeszcze chodzę zaklejona,szwy dopiero we czwartek sciągam,za to mam blizny po dwóch cesarkach i mimo,ze to nie był szew plastyczny nie wyglądają wcale źle,więc dlatego myslę,ze z piersiami też nie będzie najgorzej,nie moge się doczekać,kiedy zobaczę,co mi wyszło,ale i tak,z tego co widzę-to znaczy z biustu na odpowiednim poziomie jestem bardzo zadowolona :-))