Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowe ciacho

przedłużenie ważności kropli VISINE

Polecane posty

Gość Kokosowe ciacho

czesc, kupilam wlasnie krople visine, poniewaz am przekrwione oczy chcialam stosowac je na specjalne okazje zmartwilo mnie tylko to, ze są ważne tylko 4 tygodnie troche krótko dziewczyny, przestrzegacie tego? są jakieś triki, na przedluzenie ich aznosci?

Gość kajuttkaa
uup

Gość nie ma żadnych
to są preparaty do oczu, nie wolno przekraczac daty ważności, ja tak mam z płynami do soczewek, nie zużyje to do kosza, bo sie bakterie w nich rozwijają i zapalenie spojówek gotowe

Gość proxi 77
a ja tam nigdy na to nie patrze... czasem napisane na plynach do oczew, zeby zuzyc w 3 mce, a ja zuzywam w 5 i zyje (robie tak od 4 lat)

Gość ja nawet o tym nie wiedzialam
uzywam moich visine chyba 3 miesiac nic sie nie dzieje

Gość ja tak samo o
bo na moich pisze data wznosci 14 dni po otwarciu a uzywam juz z 3 miesiace bo co mam wyrzucic ? nic mi sie nie dzieje w oku ale nigdy nie mozna wszystkiego wiedziec wiec moze ktos sie bardziej na tym zna ??

Gość Kiniaczek
O kurcze, u mnie w lazience stoją już ponad rok. Tyle że ich nie używam. :/

zamiast Visine kup sobie Starazolin - też są na przekrwione oczy - a kosztują ok 8 zł :D ja właśnie je kupiłam :) a do tego żel ze śietlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy - zalecane dla osób pracujących przy komputerze :)

Gość hyabak-promo
bardzo dobre sa kropelki marky hyabak. wlasnie prowadzimy mala akcje promocyjna. te kropelki sa bezpieczne, nie zawieraja konserwantow. zapraszam na strone hyabak.pl

Gość Himerka_S
jeśli ważność kropli minęła, nie stosować, tak samo jeśli są otwarte dłużej niż powinny. Niestety nie bardzo da się takie krople kupić i stosować od przypadku do przypadku, bo bardzo szybko stają się nieprzydatne, a z czym jak z czym, ale z tym lepiej nie przeciągać struny bo potem wda się jakaś infekcja czy zakażenia i leczenie będzie znacznie boleśniejsze i kosztowniejsze niż wydanie kasy na nowe krople, w końcu nie są takie drogie, ostatnio w łódzkiej aptece za grosze dałam za nie 12zł z groszami. Są też tańsze w razie co, takie po 6-8zł ale ja akurat biorę od dawna visine i sprawdzone mam, oczy są jedne!