Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loletta

to przykre ale 16-18 latki wypieraja 25 latki uroda, wszystkim ehhh

Polecane posty

Gość loletta

Przegladajac fotka.pl, bajer.pl, a przede wszystkim widzac mlode dziewczyny na ulicy, mozna wpasc w kompleksy. Kobitki kolo 30 juz nie maja w sobie tyle swiezosci, seksapilu ehh. czegos im brakuje w porownaniu z mlodszymi kolezankami. A co najgorsze, bardzo czesto taka mloda dziewczyna potrafi zawrocic w glowie mezczyznie. Wiadomo, swiezosc, co innego niz 25-30 letnia kobitka :(

Gość przesadzasz

Gość loletta
nie przesadzam. Czysta obserwacja!

Gość e anagram
podbudowałaś się tym?

Gość rzuć palenie
te 16-18 tez beda mialy kiedys 25-3o lat a te 30 tki mialy 16...

Gość hejolek
e tam ja widze tylko lode wylgarne trzpotki, nic w nich seksownego,seksowna to jest monica beluci a nie 16 letni smark

Gość cos w tym jest___
faceci tak maja ze ogladaja sie za 16-20 latkami bo wygladaj swiezo, dziewiczo a starsze wydaja im sie juz zuzyte chore ale prawda pisal to facet

Gość hejolek
jasne tylko ze teraz 16 latki wygladaja jak stare baby, a te stare baby jak nastolatki

Gość awka
Wiesz co? Mam 41 lat i uważam ze mam tyle seksapilu ,że nie jedna 18-stka wysiada. Nie mam figury modelki, ale to cos co wypływa z głębi serca, ten błysk w oku, uśmiech i spojrzenie pełne szczęścia. I co z tego ,ze pojawił się celulit na tyłku? Otóż NIc! Nie wiele to zmienia , w moim przypadku przynajmniej :)) Tak się składa ,ze czas sie nie cofa ,a latek nam pzrybywa . NORMALKA :)

to dlatego, ze 16-latki maja dluzsze nogi... W wieku 20 lat wydluza sie tułów, przez co wydaja sie one atrakcyjniejsze.. Ja osobiscie wole zadbane 30.. Sa jednak madrzejsze.. Zreszta zadbana dziewczyna jest lepsza, niz 16 z byle jakim makijazem, pryszczmi i fajka w buzi.. Bez przesady... Ja mam 23, dobrze sie czuje w swoim wieku i w zyciu nie chcialabym, zeby bylo inaczej.. Mam starsze kolezanki i uwazam, ze niejedna 20-tka im zazdrosci wygladu! Glowa do gory!!

Gość bgbdg
e tam, z moich doświadczeń wynika co innego wymodelowało mi się ciało po dwudziestym trzecim roku życia (talia zeszczuplała, biust większy, kości policzkowe ładnie się zarysowały) a wcześniej byłam taka niewydarzona teraz skończyłam trzydziestkę i rozkwitam, może też dlatego że znam już siebie, mam lepszy gust, potrafię podkreślić urodę, uwielbiam swoje zmarszczki które wyrysował śmiech na wietrze i w śniegu, mądrość w oczach, bo już trochę się przeżyło uważam też że każdy wiek ma swoje zalety :)

Gość 28
eh.... a może po prostu.... nie widzisz róznicy, pomiędzy zdabanymi starszymi kobitkami a tymi młodszymi.... ja np ciągle muszę nosić dowód, jak planuje kupić wino do kolacji ;)

Gość faceci nie myślą wcale chyba
chyba oglądasz tyko koleżanki w gimanzjum czy liceum :o moim skromnym zdaniem to 25< biją nastolatki na głowę bo mają świadomość swojej kobiecości i seksapilu. mają coś, czego żadna nastolatka nie będzie miała, bo to przychodzi kobiecie z wiekiem. poza tym, nie wiem też czym moga bić te nastolatki starsze kobiety, skoro ani toto gustu nie ma, jak się umalują to same wyglądają jak 5 lat starsze, a w głowie siano......... a na fotce czy bajerze to gówno widać, chcialabym taką jedną z drugą zobaczyć w realu. no i nie oszukujmy się, te co się pokazują na tych serwisach to ideałami nie są, jak ładna naturalnie to skopie się makijażem, jak nieładna to się jeszcze dobije strojem :o taki topik mogła założyć tylko jakaś małoletnia osóbka, która dopiero jak dojrzeje to zobaczy jakie farmazony wymyślała. no chyba, ze pozostanie na tym samym poziomie. a co do tego, że faceci wybierają małolaty - jaka świeżość? lecąna nie, bo panny naiwne, to raz. a dwa to dadzą się szybko spławic i nie będą marudziły o "poważnym" związku z pieścionkiem dziećmi :D ale ogólnie taka laseczka ma niewiele do zaoferowania - można się z niej pośmiać, wydupczyć ale już podyskutowac o konkrteach się nie da :P