Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka123

suknia ślubna

Polecane posty

Gość Mężatka123

Jeśli któraś z Was chciałaby zakupić suknę ślubną w rozm.36/38,białą,to wyślę zdjęcie na maila.Pozdrawiam.

Gość Mężatka123
Już wysłałam :)

Gość Mężatka123
500

Gość Mężatka123
Podnoszę temat,może ktoś jeszcze jest zainteresowany.

Gość proszę o zdjęcie
asiek_s@o2.pl

Gość Mężatka123
Już wysłałam :)

Gość kinia0507
czesc Mam do sprzedania sukienke ślubna rozmiar 42.Slub był w lipcu 2006 po wesele sukienka była oddana do czyszczenia jest jak nowa.Dla zainteresowanych przesle zdjęcia :)

tez mam suknie z dodatkami do sprzedania, z 2004 wiec sprzedam tanio (powiedzmy 400). jesli jest ktos zainteresowany -wysle zdjęcia

Gość kinia0507
Jak miałabym drugi raz brac ślub to chybabym tym razem wypozyczył sukienke a nie kupowała ciężko jest ją pużniej sprzedać

Gość Mężatka123
ma-rta-wysłane :) Ja też chciałam suknię wypożyczyć,ale musiłam kupić,bo w wypożyczalniach były suknie w strasznym stanie,jakieś zażółłcone.Fasony już niemodne,a wiadomo,że każda z nas w tym dniu chce wyglądać rewelacyjnie.

Właśnie każda z nas chce wyglądać w tym dniu pieknie szkoda tylko że ta sukienke niemozna więcej ubrac na żadną okazje mój mąż swoje ubranie wykorzystał chyba z 5 raz mi pozostało męczyc się zeby ją sprzedać bo co innego z nia zrobić;(

Gość Mężatka123
Kinia-mój mąż też w garniturze ślubnym chodzi na wszelkie imprezy,a ja sukni już nie założę na pewno.

Gość magda11111111111111
ja też poprosze o zdj na poczte zaneta161@interia.pl

Gość zegarynka82
no to jest ten ból...wydajesz 2-3 tys zeby wyglądać pięknie bo te tanie sa pospolitte a chcemy mieć wyjątkową a póżniej nie możesz ją sprzedać za 50% bo nie wiadomo dlaczego nikt nie chce uzytwanej choć wygląda jak nowa..... u mnie jest podobnie kupiłam sukienkę z dodatkami( stroik na szyję, welon, bolerko) która w sklepie bez dodatków kosztyje 2800zł ale nawet nie przyznaje sie ze jest uzywana bo nie chce sie narazic na komentarze złośliwe......a ja wole mięć śliczną i uzywaną niż nową a pospolitą ..... i choc sprzedam ją za 500zł to nie będę przynajmniej żałowac ze na niej straciłam a naprawde wyglada jak nowa w wypozyczalni musiałabym dać 1500zł na pierwszy raz i oddaje po weselu