Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie czyście zwariowali

dziwne zachowania mężczyzn -dyskusja wolna

Polecane posty

Cześć dziewczyny, ja nie wiem czy to tylko dla mnie jest dziwne, ale poznalam faceta, który co jakiś czas po tym, jak sam zerwal znajomosc bez slowa odzywa się w jakiś durny sposób robiąc sobie śmichy chichy w mailach. Najpierw myślałam, ze to pomyłka, ale koles mnie znajduje gdziekolwiek umieszczę swoją fotkę na randkach. A co śmieszniejsze to jak się 2 razy odezwałam to on robił unik i nabijal się...nie wiem, jak to opisac, takie durne żarty. Ja nie wiem czy on coś ćpa, czy trafilam na jakiegoś fircyka - koleś jest chyba w dalszym ciągu zajęty a uderza do mnie tak, ze niby to nie on. Juz mu nie odpisuję, bo nie wiem o co biega. Przyznam zalezalo mi na tej znajomości, ale takie kacje to nie wiem co mają sprawić. Rozumie to ktoś?

no patrz o tym to nie pomyślałam...hehe

dobra, ale ja juz manii przesladowczej dostanę przez to za niedługo :D

nie śmiejcie się, ale jak to jakiś szaleniec? po czym poznać szaleńca?

łachudra Ty się nie śmiej...ty nie wiesz, jakie ja mam doświadczenia... raz mi jeden wymalowal klatkę sprayem boję się szaleńców:(

wymalował klatkę sprayem, wykasowal numery z mojej komórki, bo byly zapisane inicjalami, zadzwonil do kolegi mu nawsadzać i ostrzec, ze mu wpie...jak się do mnie zblizy, wysylal maile do faceta z netu, ktorego spotkalam raz w zyciu:( mam złe doświadczenia a teraz jeszcze trafilam na świra:/

Czy ktoś dojrzały moze się wypowiedzieć, bo ja się naprawde zaczynam bać, no:( Ja wiem ze może tu nie ma osób z doswiadczeniem zyciowym, ale mam juz tego dość. proszę

no tak pewnie gdyby facet mi groazil i mnie prześladowal to ktoś by coś napisał, choc tez wątpię ok, zglosze topik do usunięcia, bo tu się nic nie dowiem pozdrawiam

ORACLE --->dziwaczniejszy byl tamten co do niego maile wysylal ale tamto juz skonczone

Gość najlepiej byloby
porozmawiac i wyjasnic, ale skoro on tak gra to go olej.

Gość najlepiej byloby
aha - i tutaj faktycznie siedza sami gimnazjalisci, wiec się nic nie dowiesz. Powazni ludzie rozmawiają ze sobą, ale nie zawsze spotyka się powazne osoby.

nie no, ja chcialam kiedys porozmawiać, ale to on unikal rozmowy a teraz ja juz chcialabym uniknąć przykrości, bo kontakty z nim to byly same przykrości (wymuszal na mnie pwne zachowania)