Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żebrowski

Wspomnienie

Polecane posty

Gość Żebrowski

Słońce już gasło, niebo zdawało się zniżać, Ścieśniać, I coraz bardziej ku ziemi przybliżać. Aż naprzeciw księżyca, gwiazda jedna, druga Błysnęła, już ich tysiąc, już milion mruga. Tadeusz zadumany zrobił kroków parę Gdy mu coś drogę zaszło, spojrzał, widzi marę; Kibić miała wysmukłą, kształtną, pierś powabną, Suknię materyjalną, różową, jedwabną; Od której odbijał się drżący blask miesięczny, I przystąpiwszy cicho szepnęła: "Niewdzięczny, Szukałeś wzroku mego, teraz go unikasz, Niewdzięczny... Szukałeś rozmów ze mną, dziś uszy zamykasz." "Ale uważ no sama, wszak nas widzą, śledzą, Czyż można tak otwarcie, cóż ludzie powiedzą, Wszak to nieprzyzwoicie, to dalbóg, jest grzechem..." "Jesteś mężczyzną, znajdziesz kochankę, godniejszą, Znajdziesz bogatszą, piękniejszą... I tylko dla mej pociechy, niech wiem przed rozstaniem, Że twoja skłonność była prawdziwym kochaniem..." "Czym kochał? Krótkie z sobą spędziliśmy chwile, I choć one mnie przeszły tak słodko, tak mile, Zostać dłużej nie mogę, to postanowienie, I choćbym chciał tu zostać, już go nie odmienię". "Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę". "Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę". "Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę". "Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę". "Ale niech słowo "kocham" jeszcze raz usłyszę, Niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę". Siedze i jak debil słucham tej piosenki :/ Bycie samemu jest beznadziejne...

Gość e tam.
to po co jej słuchasz, włącz sobie coś energicznego:P

Gość kiedyś istniałam
a jaki jest tytuł tej piosenki?

Gość Żebrowski
nie mam nastroju, nauka mnie czeka jutro też :( i znowu widziałem dziewczyne która złamała mi serce...........

Gość Żebrowski
" Wspomnienie"

Gość Sedzia Dreed
zawsze dziwie się , po co sie dobijac piosenkami ?

Gość kiedyś istniałam
przykro mi, wiem jak ci cieżko,ale czas goi rany i może teraz trudno w to uwierzyć kiedyś będziesz o tym cieplo myślał a to dla Ciebie: "Jest chyba w każdym z nas pragnienie czegos, co nie przemija"

Gość Brondynka
Śłiczna ta piosenka...

Gość Żebrowski
A piosenke usłyszałem przez przypadek dzisiaj i nie moge się uwolnić nie wiem dlaczego :/

Gość Brondynka
Przecież to normalne w młodym wieku, że sie z kimś rozstaje, aby poznać kogoś nowego...

Gość Żebrowski
tylko ona była ideałem pod każdym względem ( dla mnie) i do tego prawie codziennie ją widze :/ Udaje że mnie to nie rusza a serce płacze :/

Gość Brondynka
Czy ona wie co czujesz?

Gość Żebrowski
Wie...bo mnie odrzuciła...półtora roku temu :( wiem wiem żałosny jestem...

Gość Brondynka
Qrcze, to długo cie trzyma...

Gość Brondynka
Powiedzieć ci coś w tajemnicy? ;)

Gość Żebrowski
z psem byłem..z chęcią usłysze:)

Gość Żebrowski
już cię nie ma :(

Gość Michał_moralizator
Narobiła smaku i poszła:D typowa baba:)

Gość Żebrowski
Powiedzcie, że nie tylko ja siedze zdolinowany, z brakiem motywacji do zrobienia czegokolwiek :/

Gość Brondynka
Chciałam tylko powiedzieć, że tak naprawde to bardo mało kobiet lubi romantyków... no, chyba, że w łóżku :)

Gość Brondynka
Chciałam tylko powiedzieć, że tak naprawdę to bardzo mało kobiet lubi romantyków... no, chyba, że w łóżku :)

Gość Brondynka
Ładnie zatytułowałeś swój topick... Pomyśl, ze po latach będziesz miał przynajmniej piękne wspomnienia. Smutno żyć bez ładnych wspomnień...

Gość Żebrowski
To po co chodzicie na te romantyczne filmy? czytacie książki wiersze itp ? Lepszy macho, cwaniak? Jak narazie studia to dla mnie pasmo koszmarów :/

Gość Brondynka
Bo to my mamy być romantyczne, a wy praktyczni, że tak to "ogródkiem" wyrazę. Oprócz łóżka , oczywiście ;)

Gość Żebrowski
Czyli raczej zapomne o kobietach...ja lubie iść na spacer, oglądać filmy w domu, słuchać spokojnej muzyki, do kobiet jestem miły przyjacielski i dlatego zawsze będe na straconej pozycji..

Gość Brondynka
Czemu na strazonej pozycji? To przecież całkiem normalne zachowanie. Sama chciałabym takiego faceta jak ty.

Gość Brondynka
Chodziło mi o taki przesadny romantyzm, wzdychanie do księżyca , czytanie ciągle wierszy i słuchanie w kółko tej samej melodii.

Gość a ja mówię
fajne zachowanie:) są koboietki co takie własnie chcą

Gość Żebrowski
tylko ja na takie nigdy nie trafiam :) dobranoc paniom

Gość a ja mówię
a ja na takich nie trafiałam, a chciałam Taki ciepły, inny, bo kochający przyrode wiersze, swiat, ducha człowiek:)