Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuśmirkowy F

Jednak facet jest zawsze górą !!!

Polecane posty

Gość Kuśmirkowy F

Kobiety są zupełnie inne i przegrywają z facetami bezprardonowo. Kobietą się wydaje że wszystko kontrolują i że wszystko jest ok.... że są lepsze i że zawsze mają racje. Zawsze potrafią wybrać najlepszego faceta i zawsze więcej widzą. Gówno prawda. Kobiety są bardzo naiwne i krótko wzroczne. Np. mój znajomy potrafi nieźle zamotać pannę. Dowodem jest że ma 4 dzieci, każde z inną. Inny kumpel nagrał koło 20 akcji łóżkowych w e własnym wykonaniu za każdym razem z inną panną. To świadczy o pannach, nieszanują się i uważają że są najmądrzejsze. A to nie tak, są gorsze od mężczyzn i zawsze z nimi przegrywają.

Gość a to ciekawe
Co do twojego stwierdzenia, że kobiety sie nie szanują jesteś jednym z tych co wyznają zasadę facet zdobywa kobieta sie puszcza jeśli chodzi o ilośc seksualnych kochanków?

Gość a to ciekawe
A co byś powiedział gdyby ci koleżanka powiedziała, że zaliczyła dwudziestu chłopaków? Z uśmiechem i dumą, jak zrobiłes to o kumplu, stwierdził byś, że dobra jest a tamci głupi dali się wykorzystac?

Gość mów do mnie jeszcze...
jakie ten twoj kumpel kobiety spotyka? zaskakujące łatwe. on nie wygrywa tylko zarzyna je. wygrywa ten, który szanuje kobiety. a ten, to jakiś menel :P

Gość a to ciekawe
no właśnie

Tez mi madrosc... :O A Ty ile miales dziewczyn? Zawsze \"jestes gora\"? Bo ze jeden czy dwoch Twoich kolegow tak robia, to jeszcze nie swiadczy, ze wszyscy (dzieki Bogu!). Niektore dziewczyny tez sa cwane, inne naiwne, zycie...

Gość baaardzo niedobra dziewczyna
zaliczyłam 17 facetów, co za idioci i naiwniacy, myśleli, że coś z tego będzie a mi chodzi tylko sex. Z paroma spotykałam się kilkakrotnie bo byli dobrzy w łóżku ale wiekszość była baznadziejna więc kończyłam znajomość po pierwszym razie. Traktuję mężczyzn instrumentalnie.