Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednanieporadna

NIE MOGE ZMINIMALIZOWAC OKIEN....CO JEST?

Polecane posty

Gość takajednanieporadna

az wstyd przyznac (tak jestem kobieta) od jakiegos czasu na pasku szybkiego uruchamiania nie moge normalnie zminimalizowac okien do paska (tak tego niebieskiego) otwieram kafeterie i pare innych okien ale potem jak chce je zminimalizowac to one tak jakby wchodza do tego paska ale nie tworza tej zakladki w ktora mozna byloby ponownie stuknac zeby sie zmaksymalizowala.... jeszcze czegos takiego to w zyciu nie mialam! nie wiem dlaczego tak sie stalo (pewnie cos nacisnelm) az wstyd sie przyznac wiec anonimowo prosze o jakas rade...

Gość Tomek Informatyk
JA też tak miałem dopoki nie wymieniłem ich na PCV:classic_cool:

Gość takajednanieporadna
wiem ze to chyba dosc trywialnie i glupio brzmi ale ja nie mam pomyslu jak przywrocic mozliwosc minimalizowania okien do paska szybkiego uruchamiania.... one po prostu (okna) tak sie zachowuja jakby mialy opcje jakiegos autoukrywania czy cos takiego...sama nie wiem...

Gość takajednanieporadna
PCV... lol! koles jak nie umiesz kobiecie pomoc to idz sie zajmij czyms pozytecznym ja tu mam maly problem i twoj wpis na nic sie zdal

Gość ere
zminimalizuj i wciśnij F5

Gość takajednanieporadna
cholera troche sie boje (powaznie) co to da to F5? a moj problem polega na tym ze ja musze miec te okna zminimalizowane bo za kazdym razem to minimum 11 mam otwartych... (tak zawsze je licze ;-)

Gość ere
odświerzanie....folderów też czy tylko ona od przeglądarki???

Gość takajednanieporadna
kurde i nic! ja po prostu wchodze w pasek prawym klikiem otwieram menedzer zadan (tak to sie nazywa) no i tam sa wszystkie moje strony wymienione jedna po drugiej (w zakladce aplikacje) staralam sie bo ten problem mam od paru tygodni pootwierac te zakladki i sie czegos dowiedziec...na razie wiem ze nie wiem nic

Gość takajednanieporadna
ale jestem madra! byl u mnie 2 dni temu kolega i usuwal mi partycje oczywiscie nie przyszlo mi do glowy zeby go zapytac ale nic i tak wyjechal juz z polski....glupi i maly problem ale za to jak moze wkurzyc....ja bez internetu jestem chora zawsze cos ciekawego szukam czytam przy okazji czegos znajduje cos innego i potem fajnie jest moc odpalac te strony z zakladki na pasku szybkiego uruchamiania ale oczywiscie najpierw trzeba miec mozliwosc zminimalizowania okien...moje po prostu wsiakaja jak woda w gabke i sladu po nich nie widac...

Gość takajednanieporadna
dlaczego tak sie dzieje? czy ktos wie co to znaczy?

Gość walduuuś
pisz na czarno to ci powiem o co chodzi :p

Gość takajednanieporadna
-----> ere DZIEKUJE przynajmniej mam 30 min z glowy bede siedziec nad ta strona i kombinowac jak zrobic zeby bylo jak wczesniej, moze sie w koncu naucze zawsze na wlasnych bledach najlepiej! dzieki ;-)

Gość takajednanieporadna
a z tym niedowierzaniem to zawsze tak juz jest ze masz problem a ktos pisze o plytkach PCV na przyklad, takze zrozum rezerwa czasem konieczna zwlaszcza na forum..nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie (zupelnie jak w tej reklamie) w kazdym razie dziekuje za odzew.

Gość ere
luuuz, nie ma sprawy, na to się natknąłem szukając po necie... jak masz jakiś problem to po prostu wpisz słowa kluczowe w googlu, zawsze na jakimś forum znajdzie się ktoś z podobnym problemem...między innymi tak znalazłem te linki a wpisałem w googla jedynie "znikające zminimalizowane okna", ewentualnie odpowiednik po angielsku [cześć}