Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxxxxxxxxxxana

jak faceci reaguja na NIEOGOLONE ci_pki??

Polecane posty

Gość boshe
czy mówimy o kroczu czy o wzgórku łonowym. ale miło że się odezwałaś

Gość jak natura chciała
chodzi o to ze to jest b.delikatne miejsce. drażniące odrosty naprawdę nie są niczym przyjemnym ani wygodnym-zwlaszcza jesli np myslisz jak sie podrapac w najmniej odpowednich chwilach :P

Gość boshe
myśleć można a drapac to inna sprawa, więc o co chodzi z tym drapaniem?

Gość jak natura chciała
o boszzzze, jak cie swedzi to masz ochote sie podrapac, ale to ze swedzi to nie jest nic milego, to przeszkadza!

Gość boshe
ale jak ptrzeszkadza to możesz się podrapać, albo wracając do punktu wyjścia wygolić i wtedy nic nie będzie przeszkadzało. proste i logiczne. czyż nie

Gość A woman of ideas
Drab, od kiedy Kurtz był pułkownikiem? Chyba że mówimy o Marlonie Brando...

Gość jak natura chciała
to podrap sie np w czasie rozmowy z klientem :] a zeby nie swedzialo trzeba by golic raz dziennie, golisz sie codziennie?

Gość boshe
co drugi dzień, ale jak klient to lubi to mozesz się drapać, no chyba że by go to raziło albo drapało

Gość jak natura chciała
dobrze,wiec od dzis bede pytac kazdego czy nie bedzie mu przeszkadzalo jesli sie podrapie :] ale chyba juz wiesz o co mi chodzilo-tzn mam nadzieje ;)

Gość boshe
ja też mam nadzieję ale zawsze można użyć mechnicznego depilatora, raz i po krzyku albo może najpierw krzyk i po razie, no i z głowy. i klienci będą zadowoleni i wogóle. tak mi się wydaje

Gość jak natura chciała
o, boshe, ja nie wiem o jakich ty klientach pomyslaes! no ale nic. bo jeszcze topic sie gdzies zgubi

Gość boshe
to co my tu uprawiamy to soft w porównaniu do innych topików. no mówiłaś o klientach więc chyba jasno się wyraziłaś, myślę że 90% ludzi tutaj by zrozumiało. ja wiem że nie każdy ma odwagę o tym mówić choć ostatnio jakaś taka pani tutaj informowała ze udzieli odpowiedzi na wszystkie pytania, i ona przyznała się otwarcie, więc nie wstydź się to normalne

Gość jak natura chciała
o nie nie nie, zawod tej pani moze i jest ciekawy,ale zostawmy ta pania i jej prace w spokoju :]

Gość boshe
no ja cię przepraszam, nie chciałem cię urazić, ale tak zrozumiałem, boshe przepraszam

Gość rekiola
Ja zaskoczyłam partnera i spodobało mu się, więc teraz golę sie często i spodobalo mi się samej. Oral jest znacznie lepszy. Kiedyś ogolil mnie partner i tez bylo miło.

Gość gladki czlonek
normalnie reaguje, laduje ch.uja do cipy razem z jajami i nie patrze na klaki

Gość 75ania75
nie chce sie golic ale coz;/ faceci tego od nas wymagaja.. sa wyjatki mezczyzn ktorych kreci nie ogolona ale ich jest o wieleeee mniej

Gość try

Gość try
zaraz puszcze hafta!!!!!!!!!!!!1 co za ludzie ja je...ie. 100% facetow lubi przejechac po gladkiej cipulce an potem ja wylizac a nie jak sie wlosy wkrecaja miedzy zeby!!!! ja traktuje to jak codzienna toalete jak mycie zebow. a jka sie czlowiek nie umie golic to pewnie ze piecze cipka musi byc nawilzona a maszynka nowa. ja mam taki glanz ze az milo patrzec. wy ochydasy moze pach tez nie golcie co???? zreszta jak dla mnie to facet tez musi byc ogolony

Gość olaaaaaa
eee. ja zawsze gole, i nic mnie nie piecze ani nie swędzi. a zresztą, nie ogoolna jest nie estetyczna blee. :)

Gość Kocyk
Nienawidze się depilować :| Wygolić to się mogę cała ale pod majtami-męka.Czasem depiluje,czasem nie,ogólnie rzecz biorąc jestem leniwa,a faceta mam takiego,że jest mu to bez wiekszej róznicy,cipa pozostaje cipą i swoje funkcje spełnia z włosami czy też bez.

Gość on200
" ogolone może i ładniejsze, ale q.. wy faceci nawet nie wiecie co jest na drugi dzien - pieczenie , swedzenie i klucie odrastajacych wloskow, po czyms takim traci sie ochote na kolejne depilacje. niech sobie rosną dowoli! przynajmniej nie ma dyskomfortu oo, snieg pada :]" --- wiem co to jest bo sam regularnie się golę więc nie pyskuj tylko masz się golić chyba że chcesz być obrzydliwa

Gość on200
try, rozumiem Ciebie i już cię lubię

Gość on200
swędzi was z jednego powodu. nie zdezynfekowane miejsce. maszynkę trzeba dezynfekować przed goleniem i powinna być ostra, jak się stępi to można nią golić mniej wrażliwe części ciała. najważniejsza dezynfekcja czymś mocno alkoholowym. piecze ale później już nie i nie tworzą się różne obrzydlistwa swędzące i td

Nie znoszę kudłów na cipce. Pech chciał, że moja obecna dziewczyna miała tam istną dżunglę i w pierwszym momencie miałem odruch wymiotny gdy ją zobaczyłem. No bo rozumiecie, najpierw zrobiła mi loda i czekała aż się zrewanżuję. A tu taki klops... Na szczęście jakoś poszło, z tymże co chwilę wyciągałem włosy z ust. Później pogadaliśmy na ten temat i dziewczyna zgodziła się, żebym ją tam ogolił. Odetchnąłem z ulgą. Zrobiłem jej cieniutki paseczek i jest pięknie. Od tamtej pory i ja jestem zadowolony, bo mam fajną myszkę do lizania, i moja dziewczyna, bo z tego lizania ma dużą przyjemność. Tak więc zarośniętym cipkom mówię stanowcze NIE.