Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amialobyctakpieknie

smutno mi , bo....

Polecane posty

Gość amialobyctakpieknie

widze kazdego dnia jak ludzie odnosza sukcesy, wszyscy wkolo mają pracę a jajak ten pechowieć dostalam po d... i teraz wylazę z klopotów juz kolejny rok, jak z tej przerębli....ech Tak się tylko chcialam wygadać.Dziękuję za uwagę🌻 ps.jak ktoś chce mi przykopać to informuję, ze juz mnie to nawet nie rusza.

Gość amialobyctakpieknie
bezzębna, ale ja tak mam juz 3ci rok, czaisz? W ogóle to mi ostatio posredniczka w agencji pracy powiedziaal, zebym się nie przejmowala, jak mnie nie wybiorą bo to nie znaczy, ze ja jestem do d... tylko, ze po prostu nie mialam farta. A wczesniej to w ogóle prawie mnie nei zapraszali. Dzięki,ze się wpisałyście, jakoś mi lżej.Sorry, ze nikogo tu nie pocieszę za bardzo jak się pewnie wpisze, ale sama mam doła i juz mi się nawet nic nie śni po nocach, bo cale moje zycie to szukanie tego zajęcia.

Gość amialobyctakpieknie
znaczy pracuję, ale mi się konczy umowa i zarabiam grosze. A trzeci rok się tak przebranzowiam i końca nie widać.Ech... juz nie marudzę. Śpijcie dobrze i kolorowych snów cokolwiek to znaczy 🌻

Gość amialobyctakpieknie
a Ty łachudra to nie mzoesz sobie ząbków zrobić? Teraz porcelanowe to za glupie 30tys.chyba mozna juz zrobić...... łachudra--->🌻

Gość amialobyctakpieknie
...byłabyś jak ta gwiazda na firmamencie kaffe 🌻 e, z rozpaczy to juz mi się w glowie popierniczyło i glupoty piszę. :o

Gość amialobyctakpieknie
no co Ty, nie żaluj sobie.....i tak zresztą "wielka sława to żart", więc ja bym na Twoim miejscu.......eeeeeeeeeeeee, cos znow pieprzę...:o Chyba juz pojdę spać. Kolorowych i kosmatych raz jeszcze 🌻

Gość znajomy_nie
czarodziejko, to Ty??

Gość amialobyctakpieknie
nie, to nie ja..znaczy nie ona.....

Gość ten sam
hmmm...

Gość amialobyctakpieknie
ale ja juz idę spać..nie ma co się martwić.... pomyslę o tym jutro 🖐️