Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandolinka24

BLAGAM POMOCY_CIAZA!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pandolinka24

Blagam wszystkie kobiety o pomoc,ktore moga miec pojecie po jakim czasie ze wzgledow zdrowotnych mozna znowu zajsc w ciaze,np...jesli urodzilo sie dziecko 20/10/2006 to czy jesli teraz powiedzmy 04/02/2007 bede w ciazy np w 2 tyg czy nie jest to niebzpieczne dla zdrowia,blagam o pomoc w uzyskaniu odpowiedzi....dodam ze po 1 ciazy miesica po urodzeniu przeszlam operacje na woreczek zolciowy,wycieto mi go calkowicie;)

Gość ja juz po...
2 tygodnie po ciazy niemozna uprawiac sexu bo to niebezpiecne dla zdrowia a poza tym to raczej niemozliwe bo jesli kobieta byla nacinana a potem jeszcze szyta to bol na to nie pozwala. zrguly lekarze pozwalaja uprawiac sex tak po ok.6-tym tygodniu po porodzie bo musi byc czas zeby sie to wzystko zdazylo pogoic.

Gość czyli urodziłabyś dziecko
kiedy pierwsze skończy 11 miesięcy. To prawie rok. Nie wiem jak tam rana po wycięciu tego woreczka, ale jeżeli chodzi o normalny poród i potem ciążę to znam rodzeństwa w takiej różnicy wieku i nie było żadnych sensacji. Zresztą chyba nie jesteś pewna tej ciąży, więc najpierw się upewnij a potem denerwuj;)

Nooo..ja jestem przykładem :) Jestem z marca 84, a moj brat z kwietnia 83 :) 11 miesięcy róznicy. Będzie OK!

Gość pandolinka24
Bylam u lekarza na kontorli bo nie dostalam okresu i zrobil mi test ciazowy wyszly 2 kreski wiec chyba jestem.....tylko tak sobie mysle ze dopiero niedawno rodzilam 20/10/2006 a ostatni okres mialam 22/12/2006-28/12/2006 a teraz okazuje sie ze jestem znowu w ciazy,wynikaloby ze to jakis 2-4 tydzien ciazy......chyba sobie nie poradze:(

No nie jest łatwo opiekować się maluszkiem i jednocześnie chodzić w ciąży... też to przerabiałam, choć różnica wieku jest większa, ale trud ten sam..... ;-) ale na pewno sobie poradzisz... powodzenia!!! 🌻