Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kohtop

CO GORSZE ???

Polecane posty

Gość Kohtop

Trądzik czy próchnica (wg mnie prochnica) Grubosc czy brzydota (grubosc) Brak wiedzy czy brak wyobrazni (brak wyobrazni) Slepota czy gluchota (nie mam pojecia) Zdradzic samemu czy byc zdradzonym (zdradzic samemu)

Gość marynatka
dobre pytania ale czy potrafisz na nie odpowiedziec....

Gość deflorator.
próchnica brzydota brak wyobraźni ślepota być zdradzonym

Gość Kohtop
Tez uwazam ze brzydota jest gorsza od grubosci, zle napisa

Gość deflorator.
zawsze mozna schudnac :P;)

Gość pf
trądzik bo go widać a w zęby nikt ci nie zagląda :P brzydota bo schudnąć można brak wyobraźni bo wiedze można zdobyć głuchota nie wiem czemu zdradzic samemu bo ma sie wyrzuty sumienia (no nie każdy :D)

Gość deflorator.
podobno slepota to najgorsze kalectwo

Gość Kohtop
pf, nie mozna schudnac, tutaj sa tylko takie opcje gdybys mial/a tylko taki wybor, i nie wchodzi tu w gre schudniecie ani leczenie prochnicy a usmiech to podstawa, niezastapiony, tradzik mozna zakryc makijazem ;)

Gość Kohtop
Gluchota czy slepota- jednak slepota, choc nie wyobrazam sobie zycia bez muzyki, ale jeszcze bardziej bez patrzenia :( Oczy to zwierciadlo duszy

Gość vampireheart
trądzik (bo go zawsze widać ) brzydota... grubość.. hmm.. nie wiem. nie myśląc-grubość, myśląc -brzydota brak wyobrazni głuchota zdradzić samemu

prochnica bo tradziku mozna sie pozbyc bez sladow, prochnicy juz nie brzydota bo schudnac zawsze mozna brak wyobrazni bo wiedze mozna zdobyc slepota bo nie mozna zobaczyc piekna swiata byc zdradzonym bo z tego nie ma przyjemnosci a jak sie samemu zdradza to wiadomo :P

trądzik brzydota brak wyobrazni slepota zdradzic samemu i byc zdradzonym- oba przypadki Bardzo bolesne, dla mnie na rowni

trądzik brzydota brak wyobrazni gluchota zdradzic samemu :-O:-O:-O

Gość em1984r
trądzik (ZDECYDOWANIE) brzydota brak wyobrazni i jedno i drugie i jedno i drugie

Trądzik czy próchnica (wg mnie prochnica) TRąDZIK. Grubosc czy brzydota (grubosc) BRZYGOTA. ZAWSZE MOżNA SCHUDNąć. Brak wiedzy czy brak wyobrazni (brak wyobrazni) BRAK WYOBRAZNI, WIEDZE MOZNA ZDOBYC Slepota czy gluchota (nie mam pojecia) NIE WIEM CZY LEPIEJ JEST NIE WIDZIEC KOGOS A GO SLYSZEC CZY WIDZIEC I NIE SLYSZEC.I NIE CHCE TEGO WIEDZIEC Zdradzic samemu czy byc zdradzonym (zdradzic samemu) BYC ZDRADZONYM, MIMO WSZYSTKO

skoro jedno wybrac mozna to: tradzik brzydota brak wyobrazni slepota byc zdradzonym a tak btw. czasami trądziku nie da sie zatuszować makijazem. jak wiele by go nie nalozyc.

gorsze jest: Trądzik gorszy- (mozna się nie usmiechać :P a zęby zawsze można zaleczyć, trądzik niby też ale slady często zostają) brzydota gorsza- ( a schudnąć zawsze można :D) brak wyobrazni jest gorszy- (Brak wiedzy mozna nadrobić ) Slepota- chyba gorsza (nie mam pojecia) Zdradzic samemu

Gość llllllllllllllllllllllllllll

Gość twiligiht
zdecydownie trądzik, przez trądzik traci sie wiare w samego siebie.to jest bardzo bolesne ale leczenie trwa pare lat... brzydota brak wyobrazni, nie wyobrazam sobie zycia bez wyobrazni.. to jest cos pieknego ślepota. uwazam ze to jest najwieksze kalectwo...nie widziec świata a świat jest piękny

Gość aduchaxd88
tradzik grubosc brak wiedzy gluchota zdradzic samemu

Gość zxco
tr adzik gorszy - teraz jest tyle miejsc gdzie mozna zaleczyc zęby - np. Galeria Usmiechu w Krakowie

Gość tradzik brzydota
brak wyobrazni, slepota, byc zdradzonym

1 trądzik 2 brzydota 3 brak wyobraźni 4 ślepota 5 być zdradzonym