Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytywaczzz

dziewczyny,dlaczego nie chcecie mieć dzieci?

Polecane posty

Gość zapytywaczzz

Gość haniaa
ja bardzo chcę ale mnie nie stac. Nie mam nawet pracy i nie sadzę zeby to sie szybko zmieniło.

Gość zapytywaczzz
dawniej ludzie byli biedni a mieli dzieci, dzisiaj najważniejsze jest bogacenie się- główny cel w życiu :o

Gość haniaa
opowiadasz bzdury. Zobacz jak zyja młodzi bez pracy, mieszkania jak rodzice nie pomogą. Maja skazac swoje dzieci na biede i głód?

E tam, ja bym chciała:) No może nie tak zaraz, ale niedługo.

ja chcę mieć bardzo dziecka, ale brak potencjalnego taty a z byle lachudrą, jakich wielu na tym forum, mieć dziecka nie zamierzam.

Gość forumowy łachudra
a może jednak?:p

ja chce. mam prace, moj facet tez. od roku mieszkamy razem (wynajmujemy) od pewnego czasu szukalismy mieszkania do kupienia ale ceny tak poszly w gore, ze jednak ekonomiczniej bedzie wybudowac dom i juz to zaczynamy. jestesmy z warszawy i tu budowa domu wynosi tyle co kupno mieszkania, a dzilke juz mamy. teraz slub, a jak bedzie dom to beda i dzieci. teraz nie chcilismy miec dzieci bo dokladnie chcielismy sprawdzic czy jestesmy dobrze dobranymi polowkami. do dzieci trzeba byc odpowiedzialnym, miec cos swojego i byc w stanie ich utrzymac

Gość forumowy łachudra
dam wszystko co mam :o

Gość Bob budowniczy
utrzymanie domu to nie taka latwa sprawa.Ale z tym jest mniejszy problem, jezeli jest przynajmniej dobrze zbudowany. Radze zrobic dobre rozeznanie w budownictwie i pozniej przynajmniej co jakis czas nadzorowac budowlancow osobiscie bo jezeli nie to sie naprawde mozecie zdziwic, mialem okazje widziec prace wielu 'ekip budowalnych' i naprawde, dajcie im samodzielnie zbudowac dom i do tego dawajcie im kase na co tylko potrzebuja bez kontroli to wtedy ten dom wyniesie was 2x jak mieszkanie w wawie i do tego bedzie sie rozpadal:) powodzenia!