Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiszpaneczka

jakies pomysly na TEGOROCZNE WALENTYNY ??????

Polecane posty

Gość hiszpaneczka

Czesc Kafeterowiczki. Mam nadzieje ze ktoras z was posluzy mi swoja rada i pomyslem na przygotowanie Walentynek..Cos innego, niespodziewanego, originalnego, romantycznego (oczywiscie), ekonomicznego... Mnie sie juz wyczerpaly chyba pomysly..Wszystko wydaje sie banalne, opatrzone i kopiowane.. KTO POMOZE? Sloneczne pozdrowionka dla wszystkich :)

Gość hiszpaneczka
chyba romantyzm juz nie w modzie..A moze wypowiedzialyscie wojne skomercjalizowanym Walentynkom???

Gość hiszpaneczka
racja,,,moze banalne swieto...Chyba rzeczywiscie stracilo swoj urok.. Ale zawsze jest powodem do zorganizowania czegos ladnego,,,innego,,prawda?

Gość hiszpaneczka
Mistrzu Cietej////mezczyzni nigdy nie przywiazuja wagi do tego swieta...Jednakze zawsze lubia byc obiektem zainteresowania i chyba podoba im sie to, ze ich polowka zadala sobie trudu i poswiecila swoj czas na przygotowanie czegos specjalnego.

Mój super pomysł: obejrzymy sobie we dwoje ze trzy-cztery horrory - będzie romantycznie.

Gość hiszpaneczka
mysle ze sie poddam...Poszukam czegos na wlasna reke..pozdrawiam

Moj mezczyzna wie ze nie lubie tego swieta ale jak on to stweirdzil kiedys ze niby zadna kobieta nie lubi ale sprobuj w ten dzien jej kwiatka nie przyniesc!! takze jednak przywiazuja :P byc moze dla swietego spokoju ale jednak :P