Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcolepsze

Przedluzylam cykl-Yasmin-przerwac teraz?

Polecane posty

Gość niewiemcolepsze

hej dziewczyny, akurat kiedy mialam miec okres mialam wazne spotkanie..i zamiast zrobic przerwe i czekac na krwawienie z odstawienia wzielam tabletki z nadstepnego opakowania..6 dodatkowych.. i teraz nie wiem czy kontynuowac to co zaczelam... czy moge jednak teraz zrobic przerwe.. po przedluzonym przez siebie cyklu.. istnieje ryzyko ze jezeli teraz zrobie 7dni przerwy moge byc w ciazy? dwa dni temu uprawialam seks... dzieki za odpowiedz

Gość niewiemcolepsze
ajć nikt sie nie orientuje? nie moge dodzwonic sie do gina .. bo jest na urlopie... :o

nie wiem, ale ja zawsze jak przedłużałam to brałam do końca drugie, a czasem nawet trzecie opakowanie. mój gin nigdy nic nie mówił, a jak było to upalne lato to nawet zalecał.na twoim miejscu wzięłabym do końca. tylko, że ja nigdy yasmin nie brałam, ale nie wiem czy to ma znaczenie jakie to były tabsy.

Gość ssssssssssssssss
tez tak kiedys chcialam przerwac ale mi gin powiedzial ze do konca mam brac zeby sobie nierozregulowac tak na marginesie nie zamierzam juz nigdy takich eksperymentow robic,tylko sie zle czulam bez tej przerwy :( tak ze radze do konca jednak brac te tabletki!!!