Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuu

Co zrobić, żeby miec chociaż lekki cellulit???????

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuu

Kurde, każdy ma cellulit, a ja nie!:( Wyglądam jak dziecko, chociaz mam 23 lata!!!!! Nie mam żadnego cellulitu, gładką, taką dziecinną skórę:o Wszystkie kobiety maja tu i tam jakieś nierówności, tkankę łuszcziwą, mają takie tyłki "z charakterem" a ja wyglądam jak po przeróbce z photoshopa!:( Jak jakiś manekin!!!!!!! Albo jakbym się urwała z podstawówki😭 W ogóle na całym ciele mam taką gładką skóre:( Taką az nieludzką...:(

Gość hmm musisz robić tak
1. jeść dużo śmieciowiska - chipsy, mcdonald itp 2. załatwić sobie siedzącą pracę 3. tabletki antykoncepcyjne będa tu bardzo pomocne 4. zero ruchu jak cos jeszcze wymyślę to ci napiszę.

stres! jak najwięcej stresu!

Gość lusi_24
to się ciesz,niewiem w czym tkwi twój problem.powinnaś byś dumna,a jak ci tak zależy to zacznij tyć do tego nie uprawiaj żadnego sportu,nie stosuj balsamów,mało pij,celulit po pół roku gwarantowany!!!!

Gość upika
PROWOKACJA

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
To nie jest prwokacja:o Piję mało, dużo czarnej kawy, mam nawet jakieś żylaki:o tabletki hormonalne brałam, mam popękane naczynka na nogach, bo mam kiepskie krążenie, ale skórę mam jak dziecko:( I to jest dla mnie problem, bo każdy myśli, z emam 15 lat!!!!!! A ja jestem dorosłą kobietą. A tak nie wyglądam:( I mam takie bezpłciowe kształty, jak jakiś manekin.Kazdy ma jakiś cellulit, od Kate Moss po Jessice Albę. A Lopezka???:O A te wszystkie babeczki czarne w teledyskach Outkast czy Seana Paula?:( To sa głupie przykłady, ale te kobiety ucieleśniają męski ideał piękna! I widać, ze maa rozstępy, duże, okrągłe tyłki, celliliut. A ja wyglądam jak z podstawówki, moim zdaniem to wygląda aseksualnie:( Siedze dużo, co prawda nie jadam w Mc Donaldsie, bo mam wrzody (ze stresu też... w ogóle mam nerwicę!:O ) i jakoś nie ma żadnego cellulitu, w ogóle wyglądam jak dziecko:(

a no to w tym przypadku tylko wizyta u psychologa tudzież psychiatry.

Gość za cienka ta prowokacja
ale Ja Ci powiem co masz zrobic ...:> 1.mozesz sie utopic w wannie 2.mozesz sie powiesic kurwa nawet na skakance 3.mozesz sie rzucic pod tira ale wczesniej zrob gosciowi lache 4.mozesz wybrac sobie swoj wlasny oryginalny sposob na pozbycie sie siebie :) pamietaj ! zrobisz przyjemnosc nie tylko sobie ale takze wszystkim otaczajacym cie ludziom.twoja glupota i debilizm osiagneły juz swoja granice.To juz nawet nie jest choroba psychiczna. To nie jest trudne sproboj :) Z calym szacunkiem zycze powodzenia

Gość tak a ciekawe że ja mam się
wieszać, a jak ktoś pisze, ze chce się pozbyć rozstępów. co jest niemożliwe, to jest normalny:O Jesteś bardzo chamska. Pewnie sama masz 10000 kompleksów i nie możesz na siebie patrzeć a frustrację rozładowujesz anonimowo w necie:o🖐️

koleżanka u góry ma racje...bez przesady! a co do problemu to zupełnie nie wiem jak zaradzić...nie spotkałam jeszcze kogoś kto nie miałby chociaż odrobiny cellulitu

Gość aj.......................
jancia, czyli wszystkim patrzysz w goły tyłek? :P

Gość jestem bezkompleksowa

Gość oplopkjhjuhgg
Qrcze ja też nie ma celulitu ale chyba niedługo go juz będe mieć bo w końcu mam stały dostęp do internetu :P

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
Mam tylko ropne wypryski na twarzy i szyi ale i tak jestem piękna.

Gość ale prymityw tutaj siedzi
:o Jeśecie beznadziejni. A raczej- beznadziejne i złośliwe suki:o🖐️

ja też nie mam cellulitu (prawie 21lat) i się cieszę! dziewczyno, bez przesady - po cellulicie na nogach nikt ci nie doda lat! a na twarzy raczej nie bedzie tego widać.. dziś już nastolatki go mają, trzeba się cieszyć a nie tym martwić..

Gość ale prymityw tutaj siedzi
kupa