Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość as_ha_nti

Globulki Patentex oval N- uzywałaś napisz

Polecane posty

Gość as_ha_nti

Chciałam zasięgnoć opini na temat globulek PATENTEX Oval N?????? jeśli używałyscie kiedys dziewczyny tego środka to napiszcie.czekam

Gość usek
bicie piany :D piana party :D

Gość dziołchaaaaa
ja uzywam juz spory czas tych globulek i jestem zadowolona,nie zauwazyłam zadnej piany,bardziej czuje ( gdy rozpuszcza sie czuje oleisty płyn :-) ) ale nie sprawia mi to zadnego dyskomfortu . uzywam do tego gumek,jezeki gumka zawiedzie,to jest jeszcze globulka :-)

Gość caccda
to jest coś plemnikobójczego? a dostanę bez recepty? ile to kosztuje? (pytam bo zabezpieczałam się dotąd tylko tabletkami antykoncepcyjnymi ale mój organizm ma już ich dosyć więc szukam czegoś innego)

Gość marta87h
nie jest to rewelacyjne zabezpieczenie strasznie sie to pieni a poza tym dlugo po stosunku bedzie ciekla z Ciebie piana

Hej ^^ Widze, że trwa tu ostra dyskusja. Ja na pierwszy raz oczywiście uzywałam patentex\\\'ów & prezerwatywa Durex =) Ale znienawidziłam te globulki boooo Czuje sie jakbym miała okrez..i jeszcze musze czekać jak ona sobie wypływa brrr no ale ubezpieczony zawsze bezpieczny. Ostatnio nie mielismy gumek, zgodziłam sie na sam patentex i stosunek przerywany. No i udało sie =) Ale teraz mam wątpliwosci, tak jakos jestem nieufna, fok mój chłopak mówi, że doszedł na zewnątrz noo ale tak jakoś... Noo i miałam dni płodne wiec oczekuje terez na okres. A wiec jak myslicie mam szanse ? =) nie byc... Pozdrawiam