Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaciekawska

Po jakim czasie poszliście do łóżka?

Polecane posty

Gość efdefde
na pewno dostatniej się żyje niż z przeciętnym polskim wymoczkiem 🖐️ poza tym nie musisz gdzieś na produkcji zapierdalać

Gość efdefde
a gdzie, na zmywaku ? czy jakiemuś prezesowi do wyra wskoczyłaś?

Gość efdefde
w burdelu ? :)

Gość efdefde
wcale źle nie mam, ale nie utrzymuje mnie jakiś angol

bo nie wierze że dorosły facet który jest po kilku związkach, nie miał długo dziewczyny i z tą nowo poznaną będzie czekał ileś tam spotkań na sex. " haha no jeśli dziewczynie odpowiada rola mięska na jego spust to czemu nie :D

Gość miś koralgol to był cham
po 2 miesiącach(pierwszy raz) związek trwał 2 i pół roku

Gość coconutt1
dokładnie to co napisała renatka, wiesz że facet cię potraktuje jak przedmiot, bo trudno o jakichkolwiek uczuciach mówić na 1 randce :O czy wg was w związku chodzi tylko o seks? :O tylko do tego kobiety są potrzebne ? :O

Gość asbio
tak sobie pomyślałam, podobno seks z ukochanym inaczej 'smakuje' , a jak laska idzie do łóżka na 1 randce, a później jest miłość, to co nagle jej w łóżku lepiej/inaczej ?

Czy jest ktos na tym forum podobnie myslacy/myslaca jak ja...? Przerazona jestem wypowiedziami innych, qurwa dzis tylko sie liczy dupczenie i nic wiecej...

Gość ale wszyscy rozdupczeni chodza
he he he same dziwki i kurwiszcze na tym swiecie :D:D:D

Gość ale wszyscy rozdupczeni chodza
czy sie ktos do kuuurwyyyy neczy moze wyrazic swoja nedzna opinie ?

Gość po ok. pięciu miesiacach
jestesmy razem juz 6 lat , zwiazek zformalizowany od 4:D byl moim pierwszym facetem (pewnie dlatego zwlekalismy) on mial tylko jedna partnerke wczesnieji wychodzi na to ze jest ostatnim, heheh

Gość snyrcio
nikt postow moze nie odwiedza ale co tu bylo pisane to kurestwo zajeb...e ... zycze sobie takich panienek ja wiekszosc z was ale jedynie na raz..do partnerstwa wam daleko...zrobi was w hu..a raz drugi 5 ty I dupy juzzzz nie dacie na 34tym spotkaniu...bo nastepny chlopak poczuje luzy na tloku I bedzie wiedzial co jest grane..szanujcie sie

Gość no ale po miesiącu
to już można

Gość przebiegła wariatka
poszliśmy od razu (on byl moim pierwszym) i jestesmy 7 lat razem ;-)

Gość no ale po miesiącu
BO TAK OD RAZU TO JA NIE WIEM

Gość Nienormalna??? :O
To ja chyba jestem nienormalna. Straciłam dziewictwo mając 20 lat z facetem, którego znałam od 5 lat, a w związku byliśmy rok...

Gość ja tam mam
że koło miesiąca , mi to zajmuje;) żeby nie wyjść na łatwą a jednocześnie żeby nie marnować czasu :P

Gość ja tam mam
inne ale wcale nie lepsze;)nie?

Gość tort czekoladowy25
Ja się przespałam z moim narzeczonym na pierwszej randce. Jesteśmy razem 3 lata i planujemy ślub:). Nie ma na to reguły...najlepsze jest to, że wcześniej umawiałam się z innym facetem przez 2 miesiące i żadną siłą nie zaciągnął by mnie do łóżka a jak poznałam mojego, to od razu poczuliśmy zew natury:).

Gość kasia.....
po 30min od poznania go. Teraz jestesmy małżeństwem.

Gość gość
Poznałam ostatnio wspaniałego chłopaka, widzę, jak na mnie patrzy, wprost z uwielbieniem, zabiega o kontakt, na drugiej randce zostałam u niego na noc, ale jako tako do seksu nie doszło, jedynie całowanie i obmacywanie :D Na 3ciej randce poszliśmy dalej, on zrobił mi palcówkę, jednoczęsnie na nic nie naciskając, wciąż mówiąc, że nie chce tego spieprzyć :D Kolejnym razem ja odwzajemniłam się, robiąc mu dobrze ręką. Ale były też spotkania beż żadnych zabaw. Bardzo nas ciągnie ku sobie, a jednocześnie nie chcemy tego zniszczyć zbytnim pośpiechem, ja obawiam się tego, że stanie się to dla nas takie 'powszednie', mało wyczekiwane... To mój pierwszy chłopak, z tym że mam już 20lat i uznałam, że chciałabym już przynajmniej poznać smak pieszczot :D

Gość gość
jeżeli była atrakcyjna i wyraziła zgodę to od razu. Zawsze to tylko kwestia czasu oraz ceny.

Gość gość
jak jest chemia to się idzie od rau, wszystkie te mity kobiet o dawaniu na 4tej randce można w mity włożyć, nie dały bo po prostu partner na tyle ich nie pociągał lub proponowal zbyt małe pieniądze.