Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaciekawska

Po jakim czasie poszliście do łóżka?

Polecane posty

Gość takajednaciekawska
heh... na koniec tylko jeszcze dodam: nie poszłam w końcu do łozka z tym panem. na 3 randce zaczęlismy się całować i pieścić. Po czym pan stwierdził że za szybko przekroczyliśmy pewną granicę. I że w związku z tym on ma pewne obawy i wątpliwości ale nie sprecyzował jakie... No cóż ... adios ;))

Gość hmmM...................
ja go poznalam w lipcu...pierwszy raz przyjechal do mnie.Poznalismy sie na necie. Pozniej drugi raz...we wrzesniu...pojechalismy w gory...i tam..poszlismy do lozka, ale nie kochalismy sie...ale pieszczoty byly... no a pozniej tlumaczyl sie praca...i w koncu juz nie jestesmy razem. chyba wydalam mu sie latwa...

Gość żurawinka_24
Po po 10 miesiącach znajomosci ,ale bylam jeszcze dziewica, wiec dlatego to tak dlugo trwalo. Mialam wtedy 23 lata.

Gość takajednaciekawska
aaaa podnoszę jeszcze

Gość agenciara
mam 19 lat znam sie z chlopakiem od 4 miesiecy od 3 jestesmy razem jestem dziewica czuje ze jestem gotowa psychicznie na sex ale go nie kocham jednak daze go zaufaniem i czuje ze to z nim moglabym przezyc ten pierwszy raz.tylko nieiwiem ile jeszcez poczekac bo mimo wszysko sie boje i wiem ze to przy szybko......!!?

Gość ania11111111
hej ja uwazam ze jesli go nie kochasz to nie idz z nim do lóżka poczekaj na tego jedynego,,,bo naprawde warto czekac...

Gość ania11111111
hej ja uwazam ze jesli go nie kochasz to nie idz z nim do lóżka poczekaj na tego jedynego,,,bo naprawde warto czekac...

Gość siiiic
jak mozna kurwa mać kogoś nie kochać i z nim być... kurwa, pojebane babska!!!

Gość magdapink3
Jak dla mnie do tego trzeba podejść indywidualnie. U mnie było tak: on byl chłopakiem mojej koleżanki, a po krótkim czasie ona z nim zerwała, on zaczął interesować się mną i zabiegać o mnie, zanim zaczełam odwzajemniać jego zainteresowanie trochę to trwało, zaczeliśmy ze sobą chodzić, byłam dziewicą, dla niego jednak nie byłam pierwszą, wyznaczyłam sobie iż pomimo chęci i ciekawośći nie dam się tak łatwo, niech czeka i potem bardziej docenia, wytrzymaliśny 9 miesięcy zanim poszliśmy do łóżka, fakt początkowy seks był do bani, ale teraz jest wręcz zajebiście, chemia i pożądanie wcale nie opada wręcz przeciwnie, w tym roku pyknie nam razem 11 lat. Wiadomo, że z każdym następnym partnerem jest szybciej i łatwiej isć do łóżka, może to też dlatego iż jesteśmy starsi, mądrzejsi,bardziej doświadczeni, wiemy czego chcemy i jesli związek nie wypali to chociaż mamy satysfakcje z fajnego seksu. Zależy też z jakim partnerem mamy do czynienia, jeśli nikt nikomu krzywdy nie robi, a jest dla wszystkich satysfakcja.

Ja jestem z moim miskiem 9 miesiac i jeszcze ze soba nie wspolczylismy. On prawiczek, ja dziewica. Chcemy po ślubie. Moze kazdy powie ze to straszne staroswieckie, ale chce to z zrobic z milosci a nie z rzadzy zwierzecej... Takie jest moje zdanie..

Gość truskafek
kolega zrobił syna kolezance nawet jej nie całujc w usta. on wciaż sam dochodzi w głowe jak to mozliwe i czy nie mozan było inaczej/ bardzo sie lubiom som przyjaciólmi nadal a syn jest bardzo podobny do taty zaczoł wczesniej pisać na kompie niż nauczył sie mówić ;-)))) genetycy sie dziwiom

Gość staroswieccy jestescie:P
My sie kochalismy na 2gim spotkaniu To z Nim stracilam dziewictwo Aktualnie jestesmy 9 lat razem (4 lata po slubie) To kiedy sie idzie do lozka to nie regola na dobry zwiazek;)

Gość magdapink3
Ciekawe co Lady_Baby powiesz po ślubie jak twój mąż będzie miał małego, seks będzie do bani, bez satysfakcji, a twój facet oziębły. I co wtedy jak wyładujesz tzw. Twoje zwierzęce instynkty, nawet miłość do męża cię nie powstrzyma przed skoczeniem z innym do wyra.

ja poszłam do łózka po 2 tygodniach z partnerem , na naszym 4 spotkaniu, jestesmy razem juz 3 lata,planujemy ślub, miał przedemną dziewczynę która mu odmawiała bo twierdziłaze jak czesto bedzie mu się oddawać to znudzi mu się, chłopaczyna nie wytrzymał tego a ja naprostowałam mu myslenie u nas chemia do tej pory działa :) żadko odmawiam ale jak juz to wie że muszę się naprawdę źle czuc lecz gdy samopoczucie zle minie to sama go szczuje ( jak to nastolatki mówią)

Wiem ze zyciu bywa roznie.. "powiesz po ślubie jak twój mąż będzie miał małego" Moj facio nie ma malego, widzialam:P Nie jest wazny dla mnie rozmiar tylko jego wnetrze... Oddaje mu siebie, a on ofiaruje sie mi z milosci.. NIe patrze z perspektywy egoistycznej tylko chce by Jemu bylo ze mna dobrze:) "seks będzie do bani, bez satysfakcji, a twój facet oziębły" Jest to osoba bardzo uczuciowa, prawie codziennie mowi do mnie "kocham cie", okazuje mi na codzien tyle czulosci ze jestem jego uczuc pewna.Nie sadze by seks był do "bani" Zobaczymy co dalej czas pokaze..ale jestem nastawiona optymistycznie:) "Twoje zwierzęce instynkty, nawet miłość do męża cię nie powstrzyma przed skoczeniem z innym do wyra." Jestem dziewczyna z zasadami i tego sie trzymam. Pierwszy raz sie w ogole pocalowalam w wieku lat 19 i akurat On zostal moim pierwszym i oby jedynym chlopakiem.Wiem ze w zyciu roznie bywa ale wazne jest ze obie strony sie staraja i to jest wazne. Mam raczej przecietna urode, zwykla baba, ale z zasadami:) Seks jest moim zdaniem czescia malzenstwa a nie celem "by bylo mi dobrze". Z moich obserwacji to wiem,ze seks uprawiany przed slubem prowadzi do zniszczenia zwiazku, a moj zwiazek zaczal sie od sfery psychicznej a nie cielesnej i wyladowania emocji. Najlepsze chce zostawic po ślubie:)

Lady Baby.... wiele tak dziewczyn mówiło przed slubem jakty a po ślubie zakładajaą topiki na kafe mój facet mnie nie podnieca itg

No to co zwiazek ma sie zaczac od dania d.upy? Mam szacunek do siebie..a jak facet to ceni to jest ok a jak nie to niech spi.erdziela ode mnie. Niech sobie podu.pczy pod innym adresem. Znam swoja wartosc i tym sie kieruje. Kazdy robi ze swoim cialem co chce, ok. Ale niech tez bedzie odpowiedzialny za siebie i drugiego czlowieka i niech spojrzy na konsekwencje w przyszlosci ( niekoniecznie ciąża). Wiele moich kolezanek jest rozjechanych i pozniej sie do mnie zalilo ze bardzo zaluje ze stracilo dziewictwo z niewlasciwa osoba, po krotkim czasie. Ucze sie na czyjs bledach.

Ja nie mialam procz Niego innego, On nie mial innej. To jest piekne uczucie kladzac sie obok ukochanej osoby,że sie jest ta pierwsza...Czystosc jest cudowna.. Kazdemu takiej milosci zycze... Dobranoc..:)

Gość faacet32
Po czym pan stwierdził że za szybko przekroczyliśmy pewną granicę. I że w związku z tym on ma pewne obawy i wątpliwości ale nie sprecyzował jakie... --- ja sprecyzuję co ten Pan miał na myśli :) stwierdził że jesteś zbyt łatwa, a łatwych kobiet nie bierze się do związku :) tak zaraz na pewno będzie wysyp odpowiedzi od kobiet które ze swoim obecnym mężem poszły na 1 randce do łóżka, szczerze nie za bardzo w to wierzę, ale jeśli to prawda to facet jest jakiś dziwny

Gość efdefde
wiadomo że angolom polki rozchylają szpare nawet szybciej 🖐️

Gość efdefde
a araby, murzyni i angole korzystają z łatwych polek :)

Gość efdefde
hehe jasne, tak sobie mów :D ciekawe czy umiesz z nim normalnie peplać czy masz kieszonkowy słownik? a nie, on nie potrzebuje z tobą rozmawiać,bo i tak większość czasu masz buzie zapchaną jego kutasem 🖐️ czego się nie robi dla kasy i wygody :O