Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze

bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość prosze

Czy jest taka możliwość,że jak zrobiłam testy w 10,14,29,35 dniu po stosunku nie wykryły one ciąży? Czy test może nie wykryć ciąży? Od czegoo to zależy? Bardzo prosze o odpowiedź

jejku zrobiłaś aż 4 testy!!! i żaden nie wykrył w ciąży to na pewno w niej nie jesteś!!!na przyszłość pewniej jest zrobić w labolatorium test z krwi.

Gość prosze
ale jesteś pewna? Nie ma takiej możliwości żeby testy się pomyliły,czy z jakiegoś powodu owej ciąży nie wykryły?

jestem pewna. jak jeszcze sie martwisz to zrób ten test z krwi. i tak już masę kasy wydałaś więc i kolejn]e 15 zł możesz.

Gość prosze
ja neiw iem co z tym testem z krwi. Gdzie ja go mam zrobic w przychodni? Mam 17 lat,więc jestem niepelnoletnia czy to jakas przeszkoda? No ale skoro jesteś pewna,i uspokajasz mnie,ze 4 testy nie mogły się pomylić to chyba sensu nie ma. A ja powinnam iść na sesje psychoterapeutyczną,bo wyszukuje cały czas objawy :/

no powinnaś :) a tak na serio to przestań szukać objawów!!! jak sie denerwujesz to masz mdłości, nie dostajesz @, nie możesz spać. poza tym pewnie jest ci sucho w ustach - to też nerwy!!! nie wiem czy wogóle masz jakiekolwiek obiektywne powody do zdenerwowania, tzn seks bez zabezpieczenia itp. jak nie wiesz to idź do ginekologa, jeśli nigdy nie byłaś to już czas zwłaszcza że współżyjesz. możesz iść jak jesteś niepełnoletnia, co do testów z krwi to nie wiem, bo jak widać w stopce 18 mam kilka lat za sobą i nie pamiętam jak to było. ale moim zdaniem tylko spokój może cie uratować :)

nastepnym razem to sie zabezpiecz i nie schizuj :-o 4 testy mowia az zbyt wiele.

Gość prosze
dokladnie tak! Mam straszną suchość w ustachaż język poraniony nerwówka straszna,ale dziękuję wam dziewczny! Podtrzymujecie mnie na duchu.To wszystko zaczelo sie jak zaczełam czytac tu na kafe i w innych źródłach,obsesyjnie mierze centymetrem obwód piersi czy sie nie powiekszył,staje na wage czy przytyłam i cały czas kupuje te pieprzone testy. Ehhh. Jest na sali psychiatra?^^

Gość prosze
1,2,3 i tak do 10 i powtarzam sobie nie masz się czym martwić,nie masz się czym martwić...

Gość Dziewczyny ...
co wy z tymi objawami ciąży pieprzycie, ciąża to nie choroba, ja byłam w ciąży i nie mialam zadnych objawów, a piersi robia sie większe ale dopiero pod koniec ciąży. Niektóre osoby maja nudności, wymioty ... jak zajda w ciąże, ale to nie jest regułą :-D Poza tym jezeli juz rozpoczęłas współżycie (uważam, że za prędko, no ale to twoja sprawa) to musicie pamietac o srodkach antykoncepcyjnych PS Czy mialaś stosunek w czasie dni płodnych ?

Gość prosze
na 5 dni przed okresem ale sluchaj uwazasz ze testy mogly się pomylic? sugerujesz,ze moge byc jednak w ciąży?

Gość euka
niechce cie martwic robilam sobie badania krwi wyszlo ze nie jestem po tygodniu okazalo sie ze jestem w ciazy zawiodlam sie na tym badaniu

hej to ty narmalnie miałaś okres?????? no nie to jakiś obłęd masz!!!jak tak to marsz do psychologa!!! nie nie jesteś w ciąż!!! powtórzę to bardziej dobitnie NIE JESTEŚ W CIĄŻY

Gość prosze
tak mialam okres. trwal 5 dni, 1 szy dzien a w zasadzie noc, to było takie obfite krwawienie,ze przeciekł mi tampon, później 2,3 dzien słabło i 4,5 to juz brązowa wydzielina. ta miesiączka miała miejsce 6.01 Później dostałam kolejny okres w tym samym miesiącu z tymze pierwszy dzien był obfity, później juz od 2 dnia zaczął słabnąć. Może przyczyną tych zachwiań być ciąża? Tylko proszę,nie straszcie mnie tylko odpowiadajcie jak jest naprawdę

Gość prosze
wiecie co,powiedzcie ze jestem psychiczna ale kupilam kolejny test. jutro rano zrobię. tylko się pytam. kiedy to się skonczy?;/

Gość o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. kurwa ty nie normalna jestes.... przestan sie ruchac a nie bedziesz miala problemow...nigdy na kafe nikomu nie nawjezdzalam ale tobie musze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nawet jak bylas
jak bylas w ciazy to juz nie jestes bo mialas krwawienia, najpierw troche wiedzy a potem do lozka, dziecko!!!!!!!!!!111

Gość prosze
już pojeździłyście sobie po mnie? ulżyło?

Gość karmelina
w sumie ja w pierwszej i drugiej ciązy okres miałam do trzeciego miesiąca!!!!! MOZE SIĘ TAK ZDARZYĆ ZUPEŁNIE NORMALNA SPRAWA!!!!!!!!!!!!!!

Gość blebvlevle
dokladnie okrez moze sie utrzymywac do 3 miesiecy...dziwne to troche, ale rzeczywiscie kolezanko popadlams w paranoje :) nie straszcie jej dziewczyny!!! nie jestes w ciazy, tyle testow..a moze chcesz byc i tak bardzo sie jej doszukujesz ze pojawiaja sie urojone objawy!! a to ze Ci sie miesiaczka kopsa to z tego calego stresu!! naprawde nic sie nie martw :) i zabezpieczajcie sie lepiej!! pozdrawiam 3maj sie cieplo!!!

Gość proszę
ja wlasnie nie chcę mieć dziecka no nie teraz. I naprawde myslicei ze wszystko ok? Uspokajacie mnie naprawde, dizękuje wszystkim tmy,którzy potraktowali mnie poważnie! PS robiłam dziś rano pre test - 5 minut doszukiwałam się drugiej kreseczki 'żebym sobie znowu później nie wmawiała,że źle psojrzałam' nie ma. negatyw. z porannego moczu 35 dni po stosunku

Gość mmmmmm
to nie jestes w ciązy ! uzywajcie prezerwatyw i najlepiej powiedz partnerowi ze jesli bedzie sie zblizal do szczytowania niech poprostu sie wycofa i nawet w gumce zrobi to na zewnatrz!! wydaje sie głupie, ale dzieki temu unikniecie ryzyka ze peknie w srodku itp. jeśli cię kocha zrozumie! po drugie idz do ginekologa i popros o pigółki!! ale lekarz z regóły sam pyta czy chcesz stosowac antykoncepcje za nim powiesz sama w jakim celu przyszlas!!! ja sama pamiętam ze balam sie jak cholera, wstydziłam itp pojsc do gina i w dodatku faceta bo w moim mieście niema ginekologa kobiety!!! ale po dwoch minutach rozmowy z ginem poprostu przestalam sie wstydzic i tak dalej, na bank zada ci pytanie czy jetes dziewica czy nie!! nie w celu swej ciekawości a wcelu sposobu badania,, wypyta sie o miesiaczke itd.. trzeba te badania przejsc by moc przyjmowac pigółki lekarz zbada cie najpierw na fotelu sprawdzi czy nie jestes w ciązy! pobierze probke do badania cytologicznego!! wogle nie boli!! , potem dla upewnienia wykona badanie usg sodę, w celu czy wszystko z twoimi narządami gra!!! jesli wszystko wporzadku zleca podstawowe badania krwi, i wszystko dokładnie objasnia jak je barc, daje broszurki ulotkizebys wszystko poczytała!!! robisz badania pytasz laborantki czy o.k. i zaczynasz brac, na poczatku wypisze ci jedno opakowanie w celu zeby sprawdzic jak je tolerujesz !!! potem znow idziesz do niego mowisz czy jest ok czy moze masz jakies cos po nich!!jesli jest o.k. poprostu wypisuje ci wiecej pudelek i juz cie nie bada w ten krepujacy sposob zazwyczaj wypisuje po 4 opakowaniach!! i pokolejne jesli ok to tylko recepta i nie bada cię!!! napewno zastanawiacie sie co powiecie mamie po co idziecie do gina, i po co wam pigółki skoro mama napewno uwarza ze jestes dziewica i na sama mysl ze uprawiasz sex zabila by cie!!! na to tez jest sposob wiem bo sama to przerabiałam!! poprostu powiedzialam ze zaczyna mi doskwierac to ze mam takie dziwne miesiączki, jakies dziwne bóle, dziwny sluz i wogle ide dla upewnienia!!! potem powiedzialam ze lekarz przepisal mi te pigólki dla tego zeby wyrownalo mi to okres, lagodzilo menstruacje, poprawilo cere!!! i powinam brac to do momentu kiedy bedzie o.k. i tak dalej i tak dalej!! ja nie wyobrarzalam sobie powiedziec mamie ze chce isc do gina bo chce sie bardziej zabezpieczyc bo uprawiam sex z moim chlopakiem mama zabilaby mnie mimo ze mam 20 lat bo mam bardzo religijna matke i sex w chodzi w gre tylko po ślubie!!!! powiedzialam jej w ten sposob nobo ktos przeciesz musi mi dawc na te pigolki no nie, skoro nie pracuje i tak dalej i tak dalej!!! wiec polecam metode !! pigółki anty do tego prezerwatywa i najlepiej facet niech konczy tak jak napisalam wyzej!!!!! niby pigolki daja prawie calkowita pewnosc ale ostroznosci nigdy za wiele!!!!! i wcale nie ma czegos takiego ze facet na niczym innym sie nie skupia tylko na tym zeby wyciagnac wcale nie dalej czerpie radosc i jest ok i gdy juz czuje ze zaraz wytrysnie poprostu robi to na zewnatrz!!!!!!!!!!!! zadnych obnizonych doznan nie bedzie!!

Gość A ja uwazam ...
że jesteś za mloda zeby brać tabletki, przeciez sa inne sposoby zapobiegania ciąży Tabletki maja dzialanie uboczne Jestem mężatka od kilkunastu lat i stosuje kalendarzyk (ale tutaj trzeba byc baaardzo ostroznym i mozna stosować ta metodę tylko i wyłącznie przy regularnych okresach) oraz prezerwatywę, ciąże miałam zawsze planowaną :-D To, że prezerwatywa pęknie to bajki no chyba, że jest źle założona Najlepiej radze poczytaj na ten temat i wybierzcie taka metode, ktora wam bedzie odpowiadać i ktora zabezpieczy was przed wpadką. Koleżanka np. ma założona spiralę, ale to musi zrobic lekarz ginekolog

Gość proszę
dziewczyny dziękuje wam,ja naprawde poczekam 'następnym razem' dłużej,pomyslę o wszystkim bo ten stres który teraz przeżywam nie jest tego wart. Wszystkie mówicie mi,że nie jestem w ciąży. Uspokjajam się powoli. Dziękuje za wszystkie rady,napewno wszystko przemyslę! A tymczasem chciałabym jeszcze raz usłyszeć, czy to możliwe,zeby testy się pomyliły? przepraszam że jestem taka upierdliwa

Gość upupup

Gość mmmcc
mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ty robilas ich kilka wiec napewno jest ok

Gość mmmcc
acha przypadki pękniecia gumki sa znane nie tylko gdy jest zle zalozona!

Gość mmmcc
acha przypadki pękniecia gumki sa znane nie tylko gdy jest zle zalozona!

Gość upupup
czyli chodzi Ci o to,że jeden czy 2 mogły sie pomylić,ale jak zrobiłam ich 5 to chyba raczej już by któryś wykrył,prawda?