Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurara

DZIECKO mimo stosowania antykoncepcji hormonalnej???

Polecane posty

Gość kurara

czy jest tu ktos kto zaszwedl w ciaze mimo stosowania antykoncepcji hormonalnej?jezeli tak jakie to byly tabletki, moze plastry. czy podejrzewacie co moglo byc powodem nie działania tabletek??

Gość asiuniaaaa
moja kumpelka brała rok tabletki i zaszła. ale to była tylko i wyłącznie jej wina bo zapomniała jednej tabletki. Na ulotce pisze, żeby w razie zapomnienia przez 7 dni używać innych metod anty. ale wydaje mi się że jednak trzeba się pilnować więcej niż 7 dni.

Gość kurara
bez przesady mi nie chodzi o to czy mozna zajsc w ciaze stosujac pigulki bo wiadomo szansa jest.tylko chodzi mi o kotakt z osobami ktore zaszly. chce sie dowiedziec np. ile pkt w skali Apgar dostalo ich dziecko! a jak Ci sie cos nie podoba to nie pisz.jest wiele innych glupich topikow to tam sie przyczep!!a forum jest od tego zeby pisac!!

Gość moja kolezanka
zaszla miesiac po odstawienu tabsow wpadka i juzz patys urodzil sie zdrowy 10p. teraz ma 2 lata i nikt by nie powiedzial ze jego mama brala tapsy bez przerwy ponad 3 latkaaa

Oki, sorki, zwracam hornor:) Zmyliła mnie formuła pytania;) swoją droga też się nad tym zastanawialam, bo najbardziej obawiam się tego ze zajdę wciażę nie daj boże stosując hormony i nie wiedzieć o tym... Pozdrawiam:)

Gość kurara
no wlasnie o to mi chodzi.ryzyko zajscia w ciaze mimo stosowania antykoncepcji hormonalnej jest znikome.no ale sie zdarza.nie chcialabym wtedy truc mojego dziecka jakimis hormonami!!

Gość ulotka tabsów nie gryzie
nie maja wpływu na dziecko :O nawet jak wpadniesz w pierwsztm tygodniu i wezmiesz je do konca :O

Gość kurara
w zyciu roznie bywa. na ulotce to oni wszystko sobie moga napisac

Gość Naatka
na zajscie w ciąże są nikłe szane.Jedynym powodem to nie regularne stosowanie tabletek,albo zapominanie wogole o zazyciu:|

Gość zara22
nie wiem jak na waszych ulotkach ale na mojej pisze ze jesli dowiesz sie ze jestes w ciazy natychmiast musisz odstawic tabletki.wiec na pewno hormony wplywaja na dziecko!!!

Gość kurara
niby na mojej ulotce jest napisane, ze nie udowodniono szkodliwego wlpywu na dziecko:/

Gość inni oni
no bo która kobieta by to sprawdziła na sobie :-0